ZIMSKE POČITNICE 2021

V EKVADOR

Z družino

+ Galapagos

 TRAJANJE: 8 DNI 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
CENA: GRATIS*
 
*BREZPLAČEN NAČRT POTOVANJA
KDAJ: JUL - AVG 2020 
POLETNE POČITNICE 
ISLANDIJA 2020
OPIS POTOVANJA
Islandija je prva dežela, ki je pojasnila, kako bo sprejela mednarodne popotnike - z brezplačnim Covid-19 testiranjem na letališču. Ker se je medtem gorivo pocenilo za 20%, islandska krona devalvirala za 15%, Lufthansa pa ponuja ugodne lete iz Ljubljane, si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo končno spet privoščite na polno.
 
Po sprehodu mimo brbotajočih vrelcev se boste kopali v topli reki, ko osvojite vrh vulkanskega kraterja, pa skočite v enega od urejenih toplih izvirov. Do ledenika se boste kar zapeljali z najetim terencem, ki vas popelje tudi do najbolj zanimivih slapov, gejzirjev in do roba strmih klifov, kjer gnezdijo njorke. Na črnih plažah, obdanih z bazaltnimi stolpiči boste iskali tjuljnje, se popeljali z barko gledat kite in fotografirali pokrajino, ki
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
ISLANDIJA 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo med 9. - 16.7. (razprodano :-(

Zato pa vam ponujamo brezplačen načrt potovanja. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo. Za brezplačen načrt pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 8 dni, sredi poletnih počitnic. Priporočamo let z Lufthanso iz Ljubljane oz. z Lufthanso ali Wizzair z Dunaja.

Cene letalskih kart se gibljejo od 160 € naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Načrt potovanja vam pripravimo brezplačno. Ob potovanju družine 4-ih, najemu vozila 4x4 in namestitvah v zasebnih sobah s sanitarijami vas bo potovanje stalo med 500-700€ na osebo. Cena ne vključuje letalske karte, hrane, izletov in vstopnin.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim 4x4 avtomobilom in skupaj prevozili okrog 1.800 km oz. 3-4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Islandci so napovedali brezplačna Covid testiranja na letališču. Potuje se v prijetni sezoni, s temperaturami čez dan 15-20 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij ali brezplačen program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija