sea-lion-galapagos-beach.jpg

V EKVADOR

Z družino

+ Galapagos

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 16 DNI 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
CENA: OD 19€
 
OSNOVNI NAČRT POTOVANJA
KDAJ: OKT - JUN 
VSE LETO RAZEN AVG-SEP 
james-eades-P9y0dGwnitw-unsplash_edited.
thomas-bonometti-t5rBtxLiHj8-unsplash.jp
blue-footed-boobies.jpg
condor-3989604_1920_edited.jpg
pink-skies-over-ljotipollur-lake-in-the-
orka.jpg
EKVADOR
OPIS POTOVANJA
Islandija je prva dežela, ki je pojasnila, kako bo sprejela mednarodne popotnike - z brezplačnim Covid-19 testiranjem na letališču. Ker se je medtem gorivo pocenilo za 20%, islandska krona devalvirala za 15%, Lufthansa pa ponuja ugodne lete iz Ljubljane, si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo končno spet privoščite na polno.
 
Po sprehodu mimo brbotajočih vrelcev se boste kopali v topli reki, ko osvojite vrh vulkanskega kraterja, pa skočite v enega od urejenih toplih izvirov. Do ledenika se boste kar zapeljali z najetim terencem, ki vas popelje tudi do najbolj zanimivih slapov, gejzirjev in do roba strmih klifov, kjer gnezdijo njorke. Na črnih plažah, obdanih z bazaltnimi stolpiči boste iskali tjuljnje, se popeljali z barko gledat kite in fotografirali pokrajino, ki
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ISLANDIJA 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo med 9. - 16.7. (razprodano :-(

Zato pa vam ponujamo brezplačen načrt potovanja. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo. Za brezplačen načrt pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 8 dni, sredi poletnih počitnic. Priporočamo let z Lufthanso iz Ljubljane oz. z Lufthanso ali Wizzair z Dunaja.

Cene letalskih kart se gibljejo od 160 € naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Načrt potovanja vam pripravimo brezplačno. Ob potovanju družine 4-ih, najemu vozila 4x4 in namestitvah v zasebnih sobah s sanitarijami vas bo potovanje stalo med 500-700€ na osebo. Cena ne vključuje letalske karte, hrane, izletov in vstopnin.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim 4x4 avtomobilom in skupaj prevozili okrog 1.800 km oz. 3-4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Islandci so napovedali brezplačna Covid testiranja na letališču. Potuje se v prijetni sezoni, s temperaturami čez dan 15-20 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij ali brezplačen program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

Posts are coming soon
Stay tuned...