raja-ampat-lookout.jpg

NA RAJA AMPAT

Z družino

NA TAJSKO

 TRAJANJE: 12 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP 
CENA: 200 EUR
 
PRISPEVEK ZA ORGANIZACIJO NA OSEBO (OTROK 100€)
KDAJ: 25.12 - 5.1.2022 
NOVOLETNE POČITNICE
epaulette-shark.jpg
tarsiers-tangkoko.jpg
banded-wobbegong-shark.jpg
wilsonova rajska ptic na sivih tleh
celebes-black-crested-macaque.jpeg
manta-sandy.jpg
RAJA AMPAT & SULAWESI
OPIS POTOVANJA
Predstavljajte si otočke, kot bisere posejane po turkiznih lagunah. Sredi katerih se bohotijo najbolj živopisani koralni grebeni na planetu. Kot velik akvarij s tropskimi ribicami, mantami in malimi morskimi psmi, ki se preganjajo po plitvini pod vašim bungalovom na vodi. Če vam to ni dovolj, pomislite še na rajske ptice in njihovo barvno plesno predstavo v sosednji džungli. 

To je Raja Ampat, oddaljeni arhipelag indonezijskih otokov ob obalah Nove Gvineje, z največjo biotsko raznovrstnostjo pod gladino tropskega morja.
 
A ker je do tja res daleč, se bomo spotoma ustavili na Sulawesiju, kjer ljudje živijo zaradi pogrebnih obredov, kjer so slikovite terase riževih polj in katerega džungla skriva nartničarje, najmanjše primate, ki so tako luštkani  ...
... da bi jih odnesli kar s seboj za spomin :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
RAJA AMPAT 2021-22
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić imamo letalske  vozovnice v žepu. Da se ne bomo preveč gnetli, vabimo v dobro družbo še dve ali tri družine. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi džunglo, živali, morje in podvodno življenje, tako družinam s šolskimi otroki kot prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja 15 dni, med novoletnimi počitnicami. Priporočamo lete z bližnjih letališč v Jakarto, Kuala Lumpur ali Singapur.

Cene letalskih kart se za novo leto gibljejo med 600-800€, v akcijah pa tudi okrog 500€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena vključuje organizacijo poto-vanja, slovensko vodenje, namestitve (12x), transferje pom cesti in morju ter 6x polni penzion. Cena ne vključuje mednarodne in notranjih letalskih kart, ostale hrane, vstopnin in pristojbin za nacionalne parke. Popust za otroke ob dveh odraslih - 40%. Doplačilo  za enoposteljno sobo 180€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo s štirimi notranjimi leti in dvema nočnima avtobusnima prevozoma, po morju pa še s trajektom in hitrim čolnom. Spali bomo  v guesthousih s privatnimi in v bungalovih s skupnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ni potrebna. Priporočeno je jemanje antimalarikov.  Potujemo v spremenljivi sezoni z zmernimi do visokimi temperaturami,

pripravljeni na občasne osvežitve.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.