V KOSTARIKO

Z družino

Vabimo vas v visečo v mrežo ob Karibsko morje. Na vodeni potep po deževnem gozdu Corcovada. Iskati tapirje, mravljinčarje in rdečeoke žabice. 

Pripravite se na dve morji, pet nacionalnih parkov, na fotolov vsaj tridesetih, v džungli prostoživečih živali, na morske krave, na vreščanje tukanov in svetlordečih ar.

 TRAJANJE
14 DNI 
CENA 
695 EUR
 
NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE 
 
KDAJ
NOV-JUN
 
VODENJE NA DALJAVO
 
KADARKOLI RAZEN JUL-OKT
 
KOSTARIKA 2019
OPIS POTOVANJA
Pozimi letos smo bili  v Kostariki in se vrnili s tako močnimi vtisi, da se je Uroš pripravljen vrniti. Še letos, če je treba. Ker tokrat izjemoma ne more vsa družina zraven, mesec pred tem smo namreč v Tanzaniji, Uroš potovanje organizira v primeru zanimanja sopotnikov. 
 
V Kostariko vas vabi opazovat prostoživeče živali, raziskovat plaže obdane s tropskim rastlinjem, se drčat po slapu. Naša destinacija bodo vsaj štirje narodni parki, Corcovado (za National Geographic biotsko najbolj pester kraj na svetu), Tortuguero, Cahuita in Los Quetzales ter morda na začetku še vulkan Poas in na koncu Manuel Antonio.
 
Prevažali se bomo v najetih avtih, spali v udobnih guesthousih, včasih z bazenom, a brez izjeme opremljenimi z visečimi mrežami. V dva naravna parka (in po njih) se bomo prevažali v čolnih, v treh se bomo kopali, tudi v spremstvu eksotičnih ptic, v dveh gremo na vodeni nočni potep, v dveh bomo na plaži skrivali hrano pred opicami in rakuni, v enem pa trenutno na drevesu nad našim bungalovom visi lenivka z mladičem, ki je ...
"... tako počasna, da nas tam kar počaka?"

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
KOSTARIKA 2019
PODROBNOSTI

SKUPINA

Uroš tokrat izjemoma odpotuje v Kostariko le če bo  interes, odhod torej še ni zagotovljen :-( 

Da se ne bomo preveč gnetli, bo skupina velika max 12 popotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in toplo morje, tako družinam s šolskimi otroki kot prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Priporočam letalske karte Benetke - San Jose 18.-30.12.2019. Prve in zadnje dni bivamo v lahko dostopnih krajih (Cahuita, Quepos), tako da lahko priletite ali odletite dan prej ali kasneje. 

Cene letalskih kart se trenutno gibljejo okrog 650 €. Za pomoč pri nakupu piši uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 945 € vključuje pripravo in 

organizacijo potovanja, slovensko spremstvo, najem avta in 

namestitve. Cena ne vključuje letalske karte,hrane, goriva,

opcijskih vstopnin, lokalnih vodičev in dodatnih zavarovanj. Opcijski stroški za vstopnine in vodenja do 130 €, od tega 80 €  samo NP Corcovado.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Od 2. do 7. ter od 11. do 14. dne bomo najeli avto (v Corcovadu avta ne potrebujemo). Cena vključuje najem z obveznimi zavarovanji. Približni stroški goriva 100 € (niso vključeni).

Spali bomo v guesthousih in bungalowih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob naravnih parkih in blizu morja.

NASVETI

Vize ne potrebujemo, priporočil glede cepljenj ni. Dežela je varna, a z vrednimi stvarmi ravnamo skrbno. Potujemo na začetku sušne sezone, pripravljeni na občasne osvežitve. 

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png

Naroči se na e-novice iz divjine

  • Instagram Social Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

© 2018 by Z družino v divjino

POVPRAŠAJ