crete-preveli.jpg

JESENSKE POČITNICE 2020

ZAHODNE KRETE

Divja plat

Ste res mislili, da je za letos konec s soncem in morjem? Kaj pa Kreta, ki je najlepša ravno jeseni, ko odidejo turisti?

Do skritih plaž južne Krete se bomo spustili skozi mogočne soteske, oprezali za jastrebi in obiskali vasice, ki niso dostopne z avtom.

In če vam zaupamo, da bomo trojček rajskih plaž na zahodu imeli čisto zase?

Raziščite, zakaj se na Kreto splača prav letos in zahtevajte program potovanja!

 TRAJANJE: 8 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 545€
 
EN OTROK BREZPLAČNO**
NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE
KDAJ: 23.-30. OKT '20 
JESENSKE POČITNICE 
* * drugi otrok -50%, z dvema odraslima
KRETA 2020
OPIS POTOVANJA
Kreta je top jesenska destinacija, nič karantene, malo turistov, zato pa ugodni leti z nizkocenovci, predvsem pa toplo morje, veliko za početi in doživeti.
 
Zahodni del največjega in najbolj južnega grškega otoka je še vedno pristen, brez resortov, a z gorami, odmaknjenimi vasicami in soteskami, ki jih preletavajo ogroženi brkati seri in mogočni beloglavi jastrebi.
A to ni vse, Kreta se na zahodu bohoti tudi s tremi najlepšimi plažami daleč naokoli, ki jih bomo imeli ...
... skoraj samo zase!

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
ZAHODNA KRETA 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Če bodo obveljali sedanji (OKT/20) ukrepi glede omejitev potovanj, Uroš, Mojca in Filip odpotujemo med 23. - 30.10. in v našo družbo vabimo še 10 -12 sopotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 8 dni, sredi jesenskih počitnic. Priporočamo poceni direkten let z Dunaja ali Bergama s povratkom prek Aten. Cene povratnih letalskih kart se gibljejo okrog 100 €, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 545€ vključ. organizacijo 

potovanja, slovensko vodenje,

namestitve v zasebnih sobah in najem avtomobila. Popust za otroke (100% in 50% z dvema odraslima) in doplačilo za single sobo (150€). Cena ne vključuje letalske karte, hrane, goriva in morebitnih vstopnin.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 600 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali bomo v penzionih, apartmajih ali bungalovih blizu morja, s privatnimi sanitarijami. Prehranjevali se bomo v slikovitih tavernah (hrana ni vklj.).

NASVETI

Potovanje bo izvedeno, če obveljajo ukrepi (OKT/20) glede omejitev potovanj in torej ne bo ipotrebna karantena ob prihodu. Jesenske temperature čez dan okrog 20 st. C., morje tudi nad 20 st. C. Za več informacij ali program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija