crete-preveli.jpg

PRVOMAJSKE POČITNICE 2021

ZAHODNE KRETE

Divja plat

Kje sonce in morje vladata že spomladi? Ste pomislili na Kreto, ki je najlepša , ko še ni turistov?

Do skritih kotičkov južne Krete se boste spuščali skozi mogočne soteske, oprezali za jastrebi in obiskali vasice, ki niso dostopne z avtom.

In če vam zaupamo, da boste trojček rajskih plaž na zahodu imeli čisto zase?

Raziščite, na katerem delu Krete najdete najlepšo divjino in zahtevajte program potovanja!

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: MIN 8 DNI 
PRIMERNO ZA DRUŽINE
CENA: 19€
 
NAČRT POTOVANJA
KDAJ: MAR - NOV 2021 
PRVOMAJSKE ALI JESENSKE POČITNICE 
KRETA 2021
OPIS POTOVANJA
Kreta je top pomladanska in jesenska destinacija, ko je turistov malo, zato pa ugodni leti z nizkocenovci, predvsem pa toplo morje, veliko za početi in doživeti.
 
Zahodni del največjega in najbolj južnega grškega otoka je še vedno pristen, brez resortov, a z gorami, odmaknjenimi vasicami in soteskami, ki jih preletavajo ogroženi brkati seri in mogočni beloglavi jastrebi.
A to ni vse, Kreta se na zahodu bohoti tudi s tremi najlepšimi plažami daleč naokoli, ki jih boste imeli ...
... skoraj samo zase!

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ZAHODNA KRETA 2021
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je namenjeno vsem, ki imate radi lepe plaže in sprehode v posebni naravi. Zelo primerno tako za družine kot za pare. Za program, ki se v celoti izogiba bolj turističnim predelom otoka, pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje naj traja vsaj 8 dni, lahko med prvomajskimi ali  jesenskimi počitnicami. Priporočamo poceni lete z Dunaja ali Bergama s postankom in ogledom Aten. Cene povratnih letalskih kart se gibljejo okrog 100 €, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 19€ vključuje osnovni program potovanja s predlogi glede najema avtomobila in 

namestitev v zasebnih sobah. Možen povsem personaliziran načrt potovanja, ki lahko vključuje vodenje na daljavo - cena po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 600 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih blizu morja, s privatnimi sanitarijami. Prehranjevali se boste v slikovitih tavernah ali si kuhali sami.

NASVETI

Kreta je imela v l. 2020 eno najboljših epidemioloških situacij v Evropi. Spomladi in jeseni so temperature čez dan okrog 20 st. C., medtem ko ima morje čez 20 st. C šele od junija naprej. Za več informacij ali program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.