POTOVANJ

Načrtovanje

V ozadju je Uroš na tropski plaži atola Maratua. Še danes vsakomur, ki se odpravlja na Borneo in povpraša po lepem morju, svetuje, da mora vse dol do indonezijskega dela otoka. A to pomeni res veliko načrtovanja: katero je najbližje letališče, kaj, če prihajam iz malezijskega dela Bornea, kako uskladiti mednarodni let z urnikom trajektov, s katerimi plovili in v kateri sezoni ni varno pluti po Celebeškem morju, ali se splača prenočiti na Derawanu?

In to je, kar se potovanja po Borneu tiče, samo morski del. Kaj pa džungla, ali lahko samostojno rezerviram prenočišče v raziskovalnem centru Danum Valleya? Potrebujem vodiča naravovarstvenika ali so dovolj rangerji? Bom videl divje orangutane med rečnim safarijem po reki Kinabatangan?

Tudi v dobi interneta je nekatere destinacije težko dovolj natančno raziskati. Še posebej če potuješ z družino in si težko privoščiš z otroki ure čakati v nekem zakotnem pristanišču, namesto da bi snorklali z želvami ali nabirali kokos na rajski plaži. 

Glede Bornea, pa tudi Tanzanije, Kostarike, Madagaskarja, celinske Malezije, Tajske, Indonezije, Šrilanke in Maldivov, Mehike, Beliza, Ekvadorja in celo Islandije ali Azorov vam lahko Uroš pri načrtovanju pomaga. Tudi brezplačno.

VEČ O NAČRTOVANJU 

FREE

Vedno smo na voljo za brezplačen nasvet. Ali je Kostarika primerna za predšolske otroke, kakšen je minimalen budžet za safari v Serengetiju, koliko dni potrebujem za potovanje po Ekvadorju, ali lahko realno računamo, da bomo v Nepalu videli tigre v naravnem okolju, kateri meseci so najbolj priporočljivi za obisk Bornea?

Dovolj je poslati mail na uros@zdruzinovdivjino.com

BASIC

Če potrebujete bolj konkretno pomoč, vam na podlagi vaših želja, potreb in zmožnosti:

- pomagamo pri nakupu letalskih kart;

- izdelamo načrt potovanja po dnevih;

- svetujemo glede notranjih transferjev;

- svetujemo glede namestitev;

- svetujemo glede dejavnosti in ogledov.

Cena: 19-49€

PREMIUM

Če želite še bolj poglobljeno storitev in podporo v realnem času, lahko k opciji Basic dodatno:

- kontaktiramo ponudnike notranjih transferjev;

- se spogajamo s ponudniki namestitev;

- rezerviramo aktivnosti;

- smo na voljo za pomoč prek WhatsAppa med

samim potovanjem.

Cena: po dogovoru