V NEPAL IN INDIJO

Z družino

Ste že videli tigra v divjini?

Ali ga boste v Indiji, ali v Nepalu!

Nacionalni park Bardia  v Nepalu je za nameček še edini kraj, kjer lahko z verjetnostjo pričakujete, da boste v istem dnevu ugledali tako bengalskega tigra kot enorogega nosoroga. Mikavno, kaj?

In če vam zaupamo, da je ne tako daleč od nepalske meje tudi najbolj znameniti mavzolej na svetu - indijski Taj Mahal? In da nas le kratek let loči od tropskih plaž Goe?

 TRAJANJE: 10 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 100EUR
 
ZA PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: NAČRTUJ ZDAJ 
ODPOTUJ, KO BO PRAVI ČAS
NEPAL/INDIJA
OPIS POTOVANJA
Nepal je prva dežela, ki ji je v okviru WWF projekta TX2 uspelo podvojiti število tigrov v divjini. Skoraj polovica jih živi v nacionalnem parku Bardia, ki je dovolj odmaknjen od glavnih turističnih poti, da se tam počutimo kot v divjini. April in maj sta vroča meseca, ko lahko z verjetnostjo pričakujemo tigre ob vodi. Na safarijih s terenskim vozilom in peš bomo poleg tigrov in leopardov oprezali tudi za enorogimi nosorogi, za zelo redkimi krokodilom podobnimi gaviali in indijskimi rečnimi delfini, za azijskimi sloni in vrsto drugimi prebivalci savane, gozda in rek.
 
Ker se bomo v Nepal podali iz severne Indije, ne bomo izpustili priložnosti obiskati Taj Mahala, verjetno najlepšega spomenika ljubezni na svetu. In ker v vročini najbolj prija kopanje, bomo poleteli še na Goo, kjer se bomo ...
... za konec razvajali na obalah Indijskega oceana :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
NEPAL - INDIJA
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić imamo namen odpotovati, ko bodo epidemiološke razmere primerne.

Da se ne bomo preveč gnetli, vabimo v dobro družbo še eno ali dve družini. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali, znamenitosti in morje, tako družinam s šolskimi otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 10 dni, v celoti prek šolskih počitnic. Lahko priletite tudi dan prejd ali za nami. Priporočamo let iz Trsta ali Zagreba v New Delhi

Cene letalskih kart se ponavadi gibljejo od 350€ naprej, odvisno od akcij, zato za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Predvidena cena 745 € vključuje pripravo 

iorganizacijo potovanja, 2x notranji let,

vse namestitve z zajtrkom in 2 dni vodenega safarija v Nepalu. Cena ne vključuje mednarodne letalske karte, ostale hrane,

ostalih izletov, vstopnin (razen za nac. park Bardia) in dodatnih zavarovanj. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo z mini busom. Vključena sta tudi dva notranja leta na in z Goe  z letalsko družbo z dobro reputacijo. Spali bomo dvakrat v hotelu s klimo in bazenom, sicer pa v  bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v  Agri, tik ob naravnem parku Bardia in na plaži Palolem v Goi.

NASVETI

Indijsko vizo (10$) pridobimo vnaprej, nepalsko (30$) pa na meji. Priporočil glede obveznih cepljenj ni.  Potujemo v sezoni z visokimi temperaturami in vlago.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.