APR/MAJ 2020

V NEPAL IN INDIJO

Z družino

Ste že videli tigra v divjini?

Naslednje leto ga morda boste!

Nacionalni park Bardia  v Nepalu je namreč edini kraj, kjer lahko z verjetnostjo pričakujemo, da bomo v istem dnevu ugledali tako bengalskega tigra kot enorogega nosoroga. Mikavno, kaj?

In če vam zaupamo, da je ne tako daleč od nepalske meje tudi najbolj znameniti mavzolej na svetu - indijski Taj Mahal? In da nas le kratek let loči od tropskih plaž Goe?

 TRAJANJE: 8 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA, JAKOB IN FILIP
CENA: 725 EUR
 
KDAJ: 25 APR-03 MAJ 2020 
VKLJUČEN DVODNEVNI SAFARI IN DVA NOTRANJA LETA
PRVOMAJSKE POČITNICE 
NE VKLJUČUJE MEDNARODNE LETALSKE KARTE
NEPAL/INDIJA 2020
OPIS POTOVANJA
Nepal je prva dežela, ki ji je v okviru WWF projekta TX2 uspelo podvojiti število tigrov v divjini. Skoraj polovica jih živi v nacionalnem parku Bardia, ki je dovolj odmaknjen od glavnih turističnih poti, da se tam počutimo kot v divjini. April in maj sta vroča meseca, a kot taka najbolj primerna za opazovanje tigrov, ki se pogosteje zadržujejo ob vodah. Na safarijih s terenskim vozilom in peš bomo poleg tigrov in leopardov oprezali tudi za enorogimi nosorogi, za zelo redkimi krokodilom podobnimi gaviali in indijskimi rečnimi delfini, za azijskimi sloni in vrsto drugimi prebivalci savane, gozda in rek.
 
Ker se bomo v Nepal podali iz severne Indije, ne bomo izpustili priložnosti obiskati Taj Mahala, verjetno najlepšega spomenika ljubezni na svetu. In ker v vročini najbolj prija kopanje, bomo poleteli še na Goo, kjer se bomo ...
... za konec razvajali na obalah Indijskega oceana :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
NEPAL - INDIJA 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo ne glede na prijave, odhod torej zagotovljeeen :-)

Da se ne bomo preveč gnetli, vabimo v dobro družbo max še 8 popotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali, znamenitosti in morje, tako družinam s šolskimi otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 8 dni, v celoti prek prvomajskih počitnic. Lahko tudi samostojno priletite dan prej ali potem. Priporočamo let iz Benetk v New Delhi

25.4. - 3.5.2020. 

Cene letalskih kart se gibljejo med 350 - 450 €, odvisno od akcij, zato za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 725 € vključuje pripravo 

iorganizacijo potovanja, slove-nsko spremstvo, 2x notranji let,

vse namestitve z zajtrkom in 2 dni vodenega safarija v Nepalu. Cena ne vključuje mednarodne letalske karte, ostale hrane,

ostalih izletov, vstopnin (razen za nac. park Bardia) in dodatnih zavarovanj. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo z mini busom. Vključena sta tudi dva notranja leta na in z Goe  z letalsko družbo z dobro reputacijo. Spali bomo dvakrat v hotelu s klimo in bazenom, sicer pa v  bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v  Agri, tik ob naravnem parku Bardia in na plaži Palolem v Goi.

NASVETI

Indijsko vizo (10$) pridobimo vnaprej, nepalsko (30$) pa na meji. Priporočil glede obveznih cepljenj ni.  Potujemo v sušni sezoni, a z visokimi temperaturami in vlago.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png

Naroči se na e-novice iz divjine

  • Instagram Social Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Ljubljana |  Sežana | Slovenija

© 2018 by Z družino v divjino