killer-whale.jpg

NA NORVEŠKO

Po severni sij in orke

 TRAJANJE: 6 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 665€
 
NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE
KDAJ: 25. - 30.10.2021 
JESENSKE POČITNICE
NORVEŠKA 2021
OPIS POTOVANJA
Sever Norveške je jeseni top destinacija za socialno distanciranje v čudoviti pokrajini. Epidemiološko varna, malo turistov in ugodni leti z nizkocenovci. Dan je res krajši, ampak aurora sije ponoči :-)
 
Sever te vznemirljive dežele leži globoko znotraj polarnega kroga, kar pomeni, da tam že od septembra svoj čarobni ples pleše ena najbolj zaželjenih naravnih zanimivosti - aurora borealis. Skušali jo bomo ugledati skozi steklene strehe namenskih opazovalnic, na robu spektakularnih fjordov in vozeč se po panoramskih cestah.
A to ni vse, v zalivu Skjervoy se vsako leto od srede oktobra naprej zadržujejo ogromne jate slanikov, ki za seboj pritegnejo ...
... kite ubijalce 😮

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
NORVEŠKA 2021
PODROBNOSTI

SKUPINA

Uroš, Mojca in Filip v svojo družbo vabimo še družino ali dve oziroma samostojne popotnike, da nas bo skupaj tam do 12. Dobra družba, a brez gneče. Namenjeno je družinam s šoloobveznimi otroki in vsem, ki imate radi posebno naravo. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 6 dni, sredi jesenskih počitnic. Priporočamo poceni let prek Poljske (v eno smer s postankom čez noč) na severno Norveško.Cene letalskih kart se gibljejo od 100€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 665 € vključuje pripravo, organizacijo potovanja in slovensko vodenje, namestitve v sobah z zasebnimi sanitarijami in najem avta z zavarovanji. Let, hrana in izleti niso vključeni. Popust za otroke  (z dvema odraslima) -30%, doplačilo za 1/1 sobo 150€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 1.000 km oz. do 4 ure  dnevno. Spali bomo v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhamo sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Za Norveško veljajo podobna pravila kot za EU, zadostuje osebna izkaznica. Jesenske temperature čez dan okrog 5 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij ali program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.