gjipe-beach.jpg

POLETNE POČITNICE 2022

V ALBANIJO

Z družino v

Pohod med očarljivima vasicama v dramatičnih Prokletijah, obisk otomanskih citadel z mogočnimi utrdbami, plutje po jezeru ujetem med prepadne pečine, kopanje v naravnih termalnih vodah s srednjeveškim mostom za kuliso in na eni najlepših rivier v Sredozemlju.

Zahtevajte personaliziran program za 6-12-dnevno potovanje in samostojno ugotovite, zakaj  je Albanija ena najbolj vročih destinacij ta hip v Evropi!

👇

 TRAJANJE: 6-12 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 59€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ:MAJ - OKT 
POLETNE POČITNICE 
ALBANIJA 2022-23
OPIS SAMOSTOJNEGA POTOVANJA
Med vrhunci našega dvanajstdnevnega potepa po Albaniji bosta slikoviti gorski vasici Theth in Valbona, ki ju povezuje ena najlepših pohodnih rekreativnih poti v Evropi, plutje po Komanskem jezeru in kopanje v turkizni reki, obdani z dramatičnimi pečinami Prokletij. In še, potepali se boste po fotogenični grajski citadeli nad Beratom, mestom tisočerih oken, vandrali po uličicah stare Gjirokastre in odkrivali skrite zalive albanske riviere, vključno s sanjsko plažo na koncu kanjona Gjipe. 

A največji biser potovanja utegne biti kopanje v naravnih termalnih vodah Benje s slikovito kuliso v obliki ...
... otomanskega mostu iz srednjega veka :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ALBANIJA 2022
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljen imamo 12-dnevnI, osebno preizkušen program. Namenjen vsem, ki imate radi morje, posebno naravo in zanimivo kulturno dediščino ter zmorete en srednje zahteven pohod. Tako družinam s šoloobveznimi otroki kot prekaljenim popotnikom. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja do 12 dni oz 11 noči, najbolje med poletnimi počitnicami. Priporočamo let z Wizzair iz Benetk ali Dunaja. Cene povratnih kart se gibljejo pod 100€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 59-99€ lahko vključuje 

organizacijo potovanja na daljavo, s predlogi za optimalne letalske karte in najem avtomobila, dva notranja transferja po cesti in en po jezeru ter namestitvami v manjših družinskih hotelih ali guesthousih.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste povečini z najetim  avtomobilom, s katerim boste prevozili skupaj manj kot 2.000 km oz. okrog 2-3 ure dnevno. Na začetku bosta še dva dveurna transferja po cesti in eden po jezeru. Spali boste v penzionih, apartmajih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Za vstop v Albanijo zaenkrat velja PCT pogoj. Poletne temperature čez dan med 25-30 st. C., dež je izjemno redek. En opcijski pohod srednje zahtevnosti. Kopanje predvideno v reki, naravnih toplicah in morju. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.