dekle z volneno kapo v termalni reki reykjadalur na islandiji

JESENSKE POČITNICE 2022

NA ISLANDIJO

Načrtuj potovanje

Islandija je najbolj divja evropska dežela, ki jo zaznamuje moč narave: vulkani in slapovi, ledeniki in fjordi ter topli vrelci in gejzirji.

Kaj če vam zaupamo, da je tu res veliko možnosti za opazovanje simpatičnih njork, tjulnjev in kitov? Ali za namakanje v naravnih izvirih tople vode, z najbolj dramatičnim ozadjem kjerkoli na svetu?

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 7-14 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
NAČRT: OD 49€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: JUN - NOV 
POLETNE/JESENSKE POČITNICE 
njorka-Islandija.jpg
hot-spring-landmannalaugar.jpg
islandija-vulkan-izbruh-2021-ls.jpg
halgrimmskirkja.jpg
pink-skies-over-ljotipollur-lake-in-the-
londrangar.jpg
ISLANDIJA 2022
OPIS POTOVANJA
Islandija se nam je med poletnimi počitnicami l. 2017 in 2020 izkazala kot ena najboljših destinacij kjerkoli na svetu. S pomočjo ugodnih, direktnih letov z Benetk in Dunaja z nizkocenovcem in odpravo vsakršnih protokolov za vstop v državo si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo privošči skoraj vsak. S ciljem opazovati njorke, tjulnje in kite, po možnosti v objemu vročih izvirov in s kuliso vulkanske islandske pokrajine, ki
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ISLANDIJA 2022
PODROBNOSTI

SKUPINA

Potovanje po Islandiji je primerno tako za družine z manjšimi otroki kot za prekaljene samostojne popotnike. Namenjeno vsem, ki si želite doživeti nevsakdanje pojave in imate radi res posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja 7-14 dni, v celoti med poletnimi ali jesenskimi počitnicami. Priporočamo ugoden direkten let z Wizzair iz Benetk ali Dunaja. Cene povratnih kart se gibljejo od 100-240€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 49-99€ vključuje svetovalni pogovor, osnovni

personaliziran program,  z nasveti glede letalskih kart in najema avta. Po dogovoru možna rezervacija nastanitev, aktivnosti in celo vodenje na daljavo.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili od 1.000 - 2.000 km oz. do 3-4ure  dnevno. Spali boste v penzionih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer lahko skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Odpravljeni so vsi pogoji za vstop na Islandijo, ne glede na status cepljenja. Poletne temperature čez dan okrog 15 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Kopanje v naravnih izvirih tople vode. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.