top of page
Poco-Ribeira-Flores.jpg

POMLAD-POLETJE 2024

NA AZORE

Z družino na

Na Azorih boste navdušeni nad modrino, na primer sinjih kitov in morja, a vas bo še bolj prevzela zelena - džungli podobni gozdovi z naravnimi toplicami, zelena jezera v vulkanskih kalderah, celo plantaže čaja, ki jih boste drugod po Evropi iskali zaman.

Raziščite, zakaj so Azori ena najbolj vročih destinacij trenutno v Evropi in zahtevajte program!

TRAJANJE: 6-14 DNI
OD EN DO TRIJE OTOKI
NAČRT: OD 99€
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: APR-NOV '24
TOP POLETNE POČITNICE 
AZORI 2023
OPIS POTOVANJA
Azore poleg zelenja in vulkanske pokrajine zaznamuje voda.  Ko se namakaš v termalni vodi, ki ima med 25 in 39 stopinj, ali pod toplim slapom, te še občasen dež prav nič ne moti. Vrela voda iz vulkanskih vrelcev vsepovsod napaja urejene bazenčke, tako da kljub nekoliko hladnejšemu oceanu priložnosti za kopanje res ne manjka.

Kakor tudi ne razglednih točk, nad kraterji napolnjenimi z jezeri, nad strmimi klifi ali pod slikovitimi slapovi. Kaj sploh dodati? Nasade ananasa, kuhanje jedi pod vulkanskimi vrelci, na streho obrnjeno hišo, barvite botanične parke, urejene pohodniške poti, v hrib umeščene kapelice? Ali zgolj to, do so Azori ena taka urejena divjina, ki jo boste brez kančka dvoma ...
... želeli obiskati :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
AZORI 2024
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravimo osebno preizkušene personalizirane programe za potovanja v trajanju 6 - 14 dni. Možno je tudi vodenje na daljavo in podpora v realnem času. Namenjeno vsem, ki imate radi res posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja od najmanj 6 do največ 14 dni, sredi poletnih ali jesenskih počitnic. Priporočamo let s FlyTap ali Ryanair iz Benetk ali Bergama. Cene povratnih kart se gibljejo od 250€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99€ vključuje 

personaliziran osnovni program potovanja, medtem ko je cena  zahtevnejšega programa, z iskanjem letalskih kart,  rezervacijami avta in namestitev ali celo vodenjem na daljavo in razpoložljivostjo med samim potovanjem, po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili le kakih 100-200 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer lahko skuhate sami, čez dan pa le poskusite azorske posebnosti, npr. morske prilepke.

NASVETI

Za vstop v Portugalsko in/ali na Azore potrebujete zgolj osebno izkaznico. Poletne temperature čez dan med 20-25 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu in občasen dež. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page