gorreana-tea-plantation.jpg

PRVOMAJSKE POČITNICE 2022

NA AZORE

Z družino na

Na Azore najbolj priporočamo med prvomajskimi počitnicami, ker takrat tam mimo poteka migracija največjih živih bitij na planetu.

 

Pa boste še bolj kot nad sinjimi kiti in modrino morja ostali navdušeni nad vsem zelenim - nad džungli podobnimi gozdovi z naravnimi toplicami, nad zelenimi jezeri v vulkanskih kalderah, celo nad plantažami čaja, ki jih boste drugod po Evropi iskali zaman.

Raziščite, zakaj so Azori ena najbolj vročih destinacij trenutno v Evropi in zahtevajte program!

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 8 DNI 
DVA OTOKA
NAČRT: OD 19€
 
ZA PROGRAM POTOVANJA
KDAJ: MAR-OKT '22 
TOP ZA PRVOMAJSKE POČITNICE 
Blue-Whale-Azores.jpg
azori-slap.jpg
Ponta-da-Ferraria.jpg
azori-poca-dona-beija.jpg
azores-tea.jpg
azori-blue-lake.jpg
AZORI 2022
OPIS POTOVANJA
Azore poleg zelenja in vulkanske pokrajine zaznamuje voda.  Ko se namakaš v termalni vodi, ki ima med 25 in 39 stopinj, ali pod toplim slapom, te še občasen dež prav nič ne moti. Vrela voda iz vulkanskih vrelcev vsepovsod napaja urejene bazenčke, tako da kljub nekoliko hladnejšemu oceanu priložnosti za kopanje res ne manjka.

Kakor tudi ne razglednih točk, nad kraterji napolnjenimi z jezeri, nad strmimi klifi ali pod slikovitimi slapovi. Kaj sploh dodati? Nasade ananasa, kuhanje jedi pod vulkanskimi vrelci, na streho obrnjeno hišo, barvite botanične parke, urejene pohodniške poti, v hrib umeščene kapelice? Ali zgolj to, do so Azori ena taka urejena divjina, ki jo boste brez kančka dvoma ...
... želeli obiskati :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
AZORI 2022
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljen imamo osebno preizkušen 8-dnevn program za potovanja, ki ga personaliziramo. glede na želje in potrebe. Možno je tudi vodenje na daljavo in podpora v realnem času. Namenjeno vsem, ki imate radi res posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja od 7 dni, sredi prvomajskih (ali poletnih) počitnic. Priporočamo let s FlyTap ali Ryanair iz Benetk ali Bergama. Cene povratnih kart se gibljejo od 200€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 19€ vključuje 

osnovni program potovanja, medtem ko je cena personaliziranega načrta, z zahtevnejšim programom ali vodenjem na daljavo in razpoložljivostjo med samim potovanjem, po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili le kakih 100 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer lahko skuhate sami, čez dan pa le poskusite azorske posebnosti, npr. morske prilepke.

NASVETI

Za vstop v Portugalsko in/ali na Azore je potreben hitri test. Pomladne temperature čez dan med 15-20 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu in občasen dež. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.