sea-lion-galapagos-beach.jpg
ZIMSKE POČITNICE
 

V EKVADOR

Z družino

+ Galapagos

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 16 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.475€
 
OTROCI - 25%*
KDAJ: 28.1.-12.2.2023 
ZIMSKE POČITNICE
Galapagos-pingvin.jpeg
galapagos-tortoise.jpeg
blue-footed-boobies.jpg
condor-3989604_1920_edited.jpg
squirrelmonkey.jpg
hammerhead-shark.jpg
EKVADOR
OPIS POTOVANJA
Ekvador je južnoameriški biser, dežela z največjo biodiverziteto v tako kompaktnem pakiranju. Od andskih višavij prek amazonskega pragozda do unikatnega Galapagosa. Od andskih kondorjev prek čopastih tamarink do galapaških pingvinov. Z osupljivo vulkansko pokrajino, ki se na eni strani spušča v amazonski deževni gozd, na drugi pa v Tihi ocean, ki daleč od svojih obal skriva otočje, kjer je nastala Darwinova
... revolucionarna teorija evolucije :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
EKVADOR 2023
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić in še tri družine vabimo v svojo družbo še en par ali družino. Namenjeno odraslim in šoloobveznim otrokom, ki imate radi posebno pokrajino, živali in raziskovalni tip potovanja  Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 16 dni, sredi zimskih počitnic. Priporočamo let s KLM iz Benetk..

Cene letalskih kart se gibljejo od 560 € naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena vključuje organizacijo, slovensko vodenje, namestitve (14x), vse transferje po cesti in morju ter 2x polni penzion in dva  izleta v džungli. Ne vključuje letalskih kart, ostale hrane, opcijskih izletov, vstopnin in pristojbin za nacionalne parke. Popust za otroke do 18 let v spremstvu dveh odraslih - 25%. Doplačilo za 1/1 sobo 295€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prvi teden se bomo prevažali z mini  busom z lokalnim šoferjem in skupaj prevozili manj kot 900 km oz. do 3 ure dnevno. Drugi teden trije dveurni transferji s čolnom. Spali bomo v  udobnih penzionih, apartmajih ali bungalovih, povečini ob robu nacionalnih parkov.

NASVETI

Za vstop v Ekvador je potrebnpo potrdilo o 2x cepljenju ali hitri Covid test. Potuje se v prijetni sezoni, s temperaturami čez dan 15-30 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij ali program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.