skadar-otomanski-most.jpeg

PRVOMAJSKE POČITNICE 2022

V ALBANIJO

Z družino na brzino

Pohod med očarljivima vasicama v dramatičnih Prokletijah, obisk otomanskih citadel z mogočnimi utrdbami, plutje po jezeru ujetem med prepadne pečine in kopanje v naravnih termalnih vodah s srednjeveškim mostom za kuliso.

Preverite z nami, zakaj  je Albanija idealna destinacija za prvomajski potep!

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 6 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 295€
 
NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE
KDAJ: 27.4.-2.5.22 
PRVOMAJSKE POČITNICE 
ALBANIJA 2022
OPIS POTOVANJA
Med vrhunci našega šestdnevnega potepa po severni in osrednji Albaniji bosta slikoviti gorski vasici Theth in Valbona, ki ju povezuje ena najlepših pohodnih rekreativnih poti v Evropi. Pluli bomo po Komanskem jezeru, obdanem z dramatičnimi pečinami Prokletij. Se potepali po fotogenični grajski citadeli nad Beratom, mestom tisočerih oken.

A največji biser potovanja utegne biti kopanje v naravnih termalnih vodah Benje s slikovito kuliso v obliki ...
... otomanskega mostu iz srednjega veka :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ALBANIJA 2022
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljen imamo 6-dnevnI program, namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo in zanimivo kulturno dediščino ter zmorete en srednje zahteven, slikovit pohod. Tako družine s šolobveznimi otroki kot prekaljeni popotniki. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja 6 dni oz 5 noči, v celoti med prvomajskimi počitnicami. Priporočamo let z Wizzair iz Benetk ali Dunaja. Cene povratnih kart se gibljejo pod 100€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 295€ vključuje org.

potovanja s slov. vodenjem, najem avtomobila z obveznimi zavarovanji ter namestitve v manjših družinskih hotelih ali guesthousih. Ne vključuje let. karte, hrane in goriva. Otroci v družbi dveh odraslih -25%. 1/1 soba doplačilo 85€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo z najetim  avtomobilom, s katerim bomo prevozili skupaj manj kot 1.000 km oz. okrog 2 uri dnevno. Na začetku bosta še dva dveurna transferja po cesti in eden po jezeru. Spali bomo v penzionih, apartmajih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Za vstop v Albanijo velja PCT pogoj. Pomladne temperature čez dan med 15-25 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Pohod srednje zahtevnosti. Kopanje predvideno v naravnih toplicah. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.