top of page
gjipe-beach.jpg

POLETNE/JESENSKE POČITNICE

V ALBANIJO

Z družino v

Pohod med očarljivima vasicama v dramatičnih Prokletijah, obisk otomanskih citadel z mogočnimi utrdbami, plutje po jezeru ujetem med prepadne pečine, kopanje v naravnih termalnih vodah s srednjeveškim mostom za kuliso in na eni najlepših rivier v Sredozemlju.

Zahtevajte personaliziran program za 6 do 12-dnevno potovanje in na samostojnem potovanju ugotovite, zakaj  je Albanija ena najbolj vročih destinacij ta hip v Evropi!

👇

TRAJANJE: 6-12 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 79€
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ:APR - OKT
POLETNE - JESENSKE POČITNICE 
ALBANIJA 2024/25
OPIS POTOVANJA
Med vrhunci vašega potepa po Albaniji bosta slikoviti gorski vasici, ki ju povezuje ena najlepših pohodnih rekreativnih poti v Evropi in plutje po jezeru obdanim z dramatičnimi pečinami Prokletij. In še, potepali se boste po fotogenični grajski citadeli nad mestom tisočerih oken, vandrali po utrdbi in uličicah stare Gjirokastre ter odkrivali skrite zalive albanske riviere, vključno s sanjsko plažo na koncu kanjona. 

A največji biser potovanja utegne biti kopanje v naravnih termalnih vodah s slikovito kuliso v obliki ...
... otomanskega mostu iz srednjega veka :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
ALBANIJA 2024/25
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravimo od 6 do 12-dnevne, osebno preizkušene programe. Namenjene vsem, ki imate radi morje, posebno naravo in zanimivo kulturno dediščino ter zmorete kak srednje zahteven pohod. Tako družinam z otroki kot prekaljenim popotnikom. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja od 6 do 12 dni, najbolje med prvomajskimi, poletnimi in jesenskimi počitnicami. Priporočamo lete iz Trsta, Trevisa ali Dunaja. Cene povratnih kart se gibljejo od manj kot 100€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 79€ vključuje pripravo personaliziranega načrta potovanja s predlogi za optimalne letalske karte. Za manjše doplačilo možno tudi poglobljeno svetovanje in pomoč  pri rezervacijah letov, prevozov ali najema vozila in namestitev.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste povečini z najetim  avtomobilom, s katerim boste prevozili skupaj manj kot 2.000 km oz. okrog 2-3 ure dnevno. Spali boste v družinskih hotelih ali guesthousih s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Za vstop v Albanijo je dovolj veljavna osebna izkaznica. Pomladne in jesenske temperature čez dan med 20-25 st. C., poleti je lahko zelo vroče. En opcijski pohod srednje zahtevnosti. Kopanje predvideno v reki, naravnih toplicah in morju. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page