top of page
panama-kostarika-potovanje-svetlordeča-ara.jpg

KOSTARIKO

Z  družino v

Pripravite se na dva oceana in pet nacionalnih parkov. Na fotolov vsaj tridesetih prostoživečih živali. Na hojo čez viseče mostove, drsenje po jekleni vrvi, na karibske plaže in in spuste po slapu naravnega tobogana. 

TRAJANJEDO 16 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: 99€

PERSONALIZIRAN PROGRAM

KDAJ: FEB - APR 2024
ZIMSKE POČITNICE 
KOSTARIKA 2024
OPIS POTOVANJA
Kostarika je trdno zasidrana med poglavitne destinacije "Z družino v divjino". Zaradi tropskih plaž, s katerih opazuješ vreščeče are, zaradi džungle, v kateri oprezaš za mravljinčarji in tapirji, zaradi slapov, po katerih se lahko spuščaš in zaradi vulkanov, na katere lahko plezaš.
 
V Kostariko gremo opazovat prostoživeče živali, raziskovat tropske plaže, se sprehajat po visečih mostovih, se spuščat po jeklenicah, deskat na valovih in se osvežit pod turkiznimi slapovi. Med nacionalnimi parki bo izstopal Corcovado, za National Geographic eden biotsko najbolj pestrih krajev na svetu. 

Prevažali se boste v najetih avtih, spali v udobnih guesthousih, včasih z bazenom, a brez izjeme opremljenimi z visečimi mrežami. Nad enim od bungalovov pa ponavadi na drevesu visi lenivka z mladičem, ki je ...
"... tako počasna, da vas tam kar počaka?"

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI

PROGRAM

Potovanje je primerno za družine z otroki vseh starosti, pare in posameznike. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo, živali v divjini, džunglo, slapove, vulkane in toplo morje.

DATUM IN LET

Priporočamo letalske karte z Dunaja ali Muenchna v San Jose z Air Canada ali United. Trenutne cene se trenutno (dec/23) gibljejo že od res ugodnih 530€ naprej, dobra cena za let v Kostariko je po novem vse do 750 €. Za pomoč pri  nakupu piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99€ vključuje kratek svetovalni pogovor in posledični personaliziran program z načrtom poti in logistike, lokacijami namestitev in predlaganimi aktivnostmi. Za bolj kompleksen program ali pomoč pri rezervacijah je cena po dogovoru. Možno tudi vodenje na daljavo, z Whatsapp podporo v realnem času.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim vozilom in dvakrat s hitrimi čolni. Spali boste v udobnih družinskih hotelih in guesthousih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ali ob  naravnih parkih ali blizu morja.

NASVETI

Za vstop v Kostariko zadošča zgolj potni list s 6-mesečno veljavnostjo. Dežela je varna, z dobrim zdravstvenim varstvom. Potuje se  v sušni sezoni,  pripravljeni na občasno tropsko ploho. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page