top of page
panama-kostarika-potovanje-svetlordeča-ara.jpg

KOSTARIKO

Z  družino v

Pripravite se na dva oceana in pet nacionalnih parkov. Na fotolov vsaj tridesetih prostoživečih živali. Na hojo čez viseče mostove, drsenje po jekleni vrvi, na karibske plaže in in spuste po slapu naravnega tobogana. 

TRAJANJE15 DNI
ODPOTUJE JAKOB
CENA: 1.395€

OTROCI: - 25%*

KDAJ:17.2.- 3.3. 2024
ZIMSKE POČITNICE 

NE VKLJ. LETALSKIH KART

KOSTARIKA 2024
OPIS POTOVANJA
Kostarika je trdno zasidrana med poglavitne destinacije "Z družino v divjino". Zaradi tropskih plaž, s katerih opazuješ vreščeče are, zaradi džungle, v kateri oprezaš za mravljinčarji in tapirji, zaradi slapov, po katerih se lahko spuščaš in zaradi vulkanov, na katere lahko plezaš.
 
V Kostariko gremo opazovat prostoživeče živali, raziskovat tropske plaže, se sprehajat po visečih mostovih, se spuščat po jeklenicah, deskat na valovih in se osvežit pod turkiznimi slapovi. Med nacionalnimi parki bo izstopal Corcovado, za National Geographic eden biotsko najbolj pestrih krajev na svetu. 

Prevažali se bomo v najetih avtih, spali v udobnih guesthousih, včasih z bazenom, a brez izjeme opremljenimi z visečimi mrežami. Nad enim od bungalovov pa ponavadi na drevesu visi lenivka z mladičem, ki je ...
"... tako počasna, da nas tam kar počaka?"

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI

PROGRAM

Skupina bo velika od 12-16 ljudi, vodil jo bo Jakob. Potovanje je primerno za družine z otroki vseh starosti, pare in posameznike. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo, živali v divjini, džunglo, slapove, vulkane in toplo morje.

DATUM IN LET

Priporočamo letalske karte iz bližnjih letališč v San Jose z Air Canada, AF/ KLM ali Iberio. Trenutne cene se gibljejo od 650€ naprej, dobra cena za let v Kostariko je po novem vse do 800 €. Za pomoč pri  nakupu piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena vključuje organizacijo in slovensko vodenje, najem avta z obveznimi zavarovanji in 14 nočitev (povečini z zajtrkom) v udobnih družinskih hotelih, guesthousih ali bungalovih. Ne vključuje letalske karte, goriva, hrane ter izletov in vstopnin. (*otroci v sobi z dvema odraslima - 25%). Doplačilo 1/1: 295€

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo v najetih av- 

tomobilih, približni stroški goriva na avto so do 100€/14 dni. Spali bomo v udobnih družinskih hotelih, guesthousih in bungalovih, s privatnimi  sanitarijami. Namestitve so ali ob naravnih parkih ali blizu morja.

NASVETI

Za vstop v Kostariko zadošča zgolj potni list s 6-mesečno veljavnostjo. Dežela je varna, z dobrim zdravstvenim varstvom. Potujemo  v sušni sezoni,  pripravljeni na občasno tropsko ploho. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page