tajska-ko-lipe-sanom-beach.jpg

NA TAJSKO

Z družino

 TRAJANJE: 10-14 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 79€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: NOV-APR 
TOP ZA: NOVOLETNE POČITNICE
veliki-kljunorožec-khao-yai.jpg
klovnska-ribica-ko-lipe-tajska.jpg
beloroki-gibon-khao-yai-tajska.jpg
cibetovka-khao-yai-tajska.jpg
progasti-vodomec-khao-yai-tajska.jpg
kirnja-ko-lipe-tajska.jpg
TAJSKA 2022-23
OPIS POTOVANJA
Lansko, še koronsko, novo leto smo prvič dočakali v tropih, na Tajskem. In bili nad izkušnjo nadvse navdušeni. Ja, nad ognjemetom v kopalkah gotovo, ampak še bolj nad silvestrskim piknikom na plaži in snorklanjem na novega leta dan, s katerim smo se elegantno znebili posledic praznovanja.

Podvodne in obmorske užitke na enem od neštetih otokov v Andamanskem morju se lahko imenitno uravnoteži s kulturno in kulinarično izkušnjo Bangkoka, zgodovinsko dediščino Ayuthaye ter predvsem z obiskom naravnega parka Khao Yai, z njegovimi giboni, kljunorožci in glavno nagrado, ki bo prilomastila po rečni strugi
 ...
... v obliki divjega 🐘

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
TAJSKA 2022-23
PODROBNOSTI

SKUPINA

Z družino na Tajsko je samostojno potovanje, za katerega vam postrežemo z mamljivim, personaliziranim programom. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi tropsko morje, azijsko hrano, podvodno življenje in živali v divjini, tako družinam s šolskimi otroki kot  parom in popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja 10-14 dni, najbolje med novoletnimi ali zimskimi počitnicami. Priporočamo lete z bližnjih letališč v Bangkok.

Cene letalskih kart se za novo leto gibljejo med 700-900€, v akcijah pa tudi okrog 600€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 79€ vključuje personaliziran program z notranjimi leti, predlogi notranjih transferjev in lokacije namestitev. Cena za program z vsemi aktivnostmi, vodenjem na daljavo in podporo v realnem času med potovanjem, po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravite z dvema notranjima letoma, enkrat z vlakom, dvakrat s cestnim prevozom in dvakrat s hitrim čolnom. Spali boste  v guesthousih  in v bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ni potrebna, temveč le potrdilo o 2x cepljenju proti koronavirusi ali hitri test.  Potujete v sušni sezoni z zmernimi do visokimi temperaturami,

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.