baja-california.jpg
ZIMSKE POČITNICE

V MEHIKO

Z družino

 TRAJANJE: 15 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: 49€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: FEB/MAR 2022 
ZIMSKE POČITNICE
MEHIKA 2022
OPIS POTOVANJA

Vaša mehiška avantura bo zelo azurna. Kot pacifiške lagune Baja Californie, ki nudijo zatočišče družabnim sivim kitom. Kot karibske obale Riviere Maya, ki skrivajo osupljive ruševine. In kot kraške jame Yucatana, ki vabijo k vodnim dogodivščinam.

Vsako leto med januarjem in marcem se na obalah polotoka Baja California odvija en najbolj prisrčnih stikov človeka z živalmi v naravnem okolju. Na stotine sivih kitov se pride parit v tople in mirne pacifiške lagune in ko se mladiči skotijo, jih samice priženejo k čolnom na ogled ali celo božanje.
 
Čeprav se boste na skrajnem zahodu Mehike naužili tudi njenih, s kaktusi obrobljenih azurnih obal, pa se ne boste odrekli plažam in palmam karibskega Yucatana, z majevskimi ruševinami sredi džungle in s sladkovodnimi kraškimi jamami, v katere se boste spustili ...

... kar po lianah.

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
MEHIKA 2022
PODROBNOSTI

SKUPINA

Mi bomo v Mehiki med 22.2. - 7.3.2022., a je skupina zapolnjena. Zato ponujamo popoln program in podporo za samostojno potovanje. Namenjeno je družinam z otroki 2+ in vsem, ki imate radi  živali, naravo in vanjo umeščeno kulturno dediščino. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 16 dni, med obojimi zimskimi počitnicami. Priporočamo škarjasti let v Cancun s povratkom iz Mexico City-ja. Cene letalskih kart so v januarski akciji le 350€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 49€ vključuje personaliziran program s tremi notranjimi leti, dvakrat najem avta in namestitve v bungalovih z zasebnimi sanitarijami ter vsemi aktivnostmi. Možno je tudi vodenje na daljavo in podpora v realnem času med samim potovanjem. Cena po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije kratki notranji leti, sicer pa se boste prevažali  z najetimi  avtomobili, v povprečju dve do tri ure dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami. Hrana in gorivo sta občutno cenejša kot doma.

NASVETI

Za vstop v Mehiko ni posebnih omejitev. Potuje se v sušnem obdobju, februarja so temperature tako zraka kot morja prek 20 st. C., padavine pa izjemno redke. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.