top of page
baja-california.jpg
ZIMSKE POČITNICE

V MEHIKO

Z družino

 TRAJANJE: 15 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 99€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: DEC-MAJ  
ZIMSKE POČITNICE
MEHIKA 2022-23
OPIS POTOVANJA

Vaša mehiška avantura bo zelo azurna. Kot pacifiške lagune Baja Californie, ki nudijo zatočišče družabnim sivim kitom. Kot karibske obale riviere Majev, ki skrivajo osupljive ruševine. In kot kraške jame Yucatana, ki vabijo k vodnim dogodivščinam.

Vsako leto med januarjem in marcem se na obalah polotoka Baja California odvija en najbolj prisrčnih stikov človeka z živalmi v naravnem okolju. Na stotine sivih kitov se pride parit v tople in mirne pacifiške lagune in ko se mladiči skotijo, jih samice priženejo k čolnom na ogled.
 
Čeprav se boste na skrajnem zahodu Mehike naužili tudi njenih, s kaktusi obrobljenih azurnih obal, pa se ne boste odrekli plažam in palmam karibskega Yucatana, z majevskimi ruševinami sredi džungle in s sladkovodnimi kraškimi jamami, v katere se boste spustili ...

... kar po lianah.

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
PODROBNOSTI
MEHIKA 2022-23
PODROBNOSTI

SKUPINA

Mi smo obiskali Mehiko dvakrat, v letih 2016 in 2022. Zdaj ponujamo popoln program, ki vključuje vzhod in zahod države, s polno podporo za samostojno potovanje. Namenjeno je vsem, ki imate radi  živali, naravo in vanjo umeščeno kulturno dediščino. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj dva tedna, idealno med zimskimi počitnicami. Priporočamo škarjasti let v Cancun s povratkom iz Mexico City-ja. Cene letalskih kart so v akciji med 450-600€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99€ vključuje osnovno svetovanje in pripravo personalizirnega programa potovanja s predlogi ogledov in aktivnosti. Po dogovoru možna pomoč pri rezervacijah, vzpostavitev kontaktov in celo pomoč v realnem času med samim potovanjem.  

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije kratki notranji leti, sicer pa se boste prevažali  z najetimi  avtomobili, v povprečju dve do tri ure dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami. Hrana in gorivo sta cenejša kot doma.

NASVETI

Za vstop v Mehiko ni posebnih omejitev. Potuje se v sušnem obdobju, temperature tako zraka kot morja so prek 20 st. C., padavine pa med decembrom in majem bolj redke. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page