top of page
potovanje-tanzanija-lev-serengeti.jpg

V TANZANIJO

Z družino

TRAJANJE: 14 DNI
ODPOTUJE: TIJA
CENA: 1.575€
NE VKLJ. LETALSKIH KART
OTROCI: -200€
KDAJ: 16.2. - 1.3.2025
ZIMSKE POČITNICE
TANZANIJA 2025
OPIS POTOVANJA
Tanzanija je sanjska destinacija za ljubitelje prostoživečih živali savane v kombinaciji s turkizno idilo Indijskega oceana, vse skupaj v varni in s kulturo prežeti afriški lepotici. Potovanje začnemo s snorklanjem na pristnem otoku Mafia, nadaljujemo s stikom s pravo Afriko ob Viktorijinem jezeru, vrhunec doživimo v Serengetiju, najboljšem nacionalnem parku na svetu, s safarijem kot iz dokumentarcev ter zaključimo ...
... na zaslepljujočih plažah v Indijskem oceanu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
TANZANIJA 2025
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je nezahtevno tudi za družine z manjšimi otroki, a razburljivo za slehernega popotnika.  Idealno za vse, ki si želite doživeti safari kot iz National Geographica in tropske plaže Indijskega oceana, tako za družine z otroki od treh let naprej kot za prekaljene popotnike.

DATUM IN LET

Za potovanje potrebuješ 14 dni, polovico med zimskimi počitnicami. Priporočamo lete iz Ljubljane, Benetk ali Dunaja v Dar es Salaam ali na Zanzibar. Cene letalskih kart se ponavadi gibljejo med 500-800€.  Za pomoč pri nakupu piši uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.575€ vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje, all-inclusive voden tridnevni safari z vsemi pristojbinami in namestitvijo v počitniških hišah, ostale namestitve povečini z zajtrkom in vse kopenske transferje. Ne vključuje mednarodnih in notranjih letov, pristojbin za morski park Mafia ter opcijskih izletov na otokih. Popust za otroke v spremstvu dveh odraslih: -200€. Doplačilo za sobo 1/1: 395€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so štirje kratki notranji leti, prevozi s safari terenci do in po naravnih parkih ter lokalni transferji s kombiji. Na safarijih bomo nastanjeni v udobnih počitniških hiškah parka, ob jezeru in na morju pa v udobnih guesthousih ali družinskih hotelih, vse s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Vizo se pridobi na letališču (50 USD), cepljenja niso potrebna, priporočen posvet o jemanju antimalarikov na celini.  Potuje se  v suhi ali prehodni sezoni z možnostjo občasnih ploh, s prijetnimi temperaturami zraka in morja . Za več informacij piši uros@zdruzinovdivjino.com.

ŽIVALI

SERENGETI

Lista želja

Lev-Serengeti.jpg
Lev 
africa-leopard.jpg
Leopard
africa-cheetah.jpg
Gepard
hyena-serengeti.jpg
Lisasta hijena
šakal v tanzaniji
Šakal
potovanje-tanzanija-masajska-žirafa_edit
Masajska žirafa
elephant-serengeti.jpg
Afriški slon
potovanje-tanzanija-povodni-konj.jpeg
Povodni konj
potovanje-tanzanija-modri-gnu.jpg
Modri gnu
potovanje-tanzanija-thomsonova-gazela.jpeg
Tomsonova gazela
potovanje-tanzanija-orjaska-droplja.jpeg
Orjaška droplja
buffalo-serengeti.jpg
Afriški bivol
baboon-serengeti.jpg
Pavijan
ptica tajnik na tleh
Tajnik
54-f-0180128_100629.jpg
Grantova zebra
divja svinja v travi
Bradavičarka
potovanje-tanzanija-južni-talni-kljunorožec.jpeg
Talni kljunorožec
potovanje-Tanzania-Impala.jpeg
Impala
noj teče v savani
Noj
potovanje-tanzanija-lastovicja-zlatovranka-4-5.jpg
Zlatovranka
bottom of page