top of page
potovanje-tanzanija-lev-serengeti.jpg

V TANZANIJO

Z družino

TRAJANJE: 10 - 14 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 129€
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: JUNIJ - FEBRUAR
KADARKOLI RAZEN APRIL-MAJ
TANZANIJA 2024/25
OPIS POTOVANJA
Tanzanija je sanjska destinacija za ljubitelje prostoživečih živali savane v kombinaciji s turkizno idilo Indijskega oceana, vse skupaj v varni in s kulturo prežeti afriški lepotici. Vaše potovanje se začne s stikom s pristno Afriko ob Viktorijinem jezeru, nadaljuje v Serengetiju, najboljšem nacionalnem parku na svetu, s safarijem kot iz dokumentarcev ter se zaključi na zaslepljujočih plažah Zanzibarja.
 
Na safariju boste v fotoobjektiv ujeli leve, leoparde in geparde, slone, žirafe in povodne konje, noje, orle tajnike in orjaške droplje, hijene in šakale, pavijane in krokodile, topije, kuduje in dikdike in ta seznam sploh nima konca. 
 
Prevažali se boste v praktičnem terencu z dvižno streho, nastanjeni pa v počitniških hišah sredi savane, kjer vas ob sončnem vzhodu prebudi
 
... smeh hijen, zavijanje šakalov in rjovenje levov ...
"... če naštejemo samo nekatere :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
TANZANIJA 2024/25
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je nezahtevno tudi za družine z manjšimi otroki, a razburljivo za slehernega popotnika.  Idealno za vse, ki si želite doživeti safari kot iz National Geographica in tropske plaže Indijskega oceana, tako za družine z otroki od treh let naprej kot za prekaljene popotnike.

DATUM IN LET

Za potovanje potrebuješ vsaj 10 in ne več kot 14 dni. Priporočamo lete iz Ljubljane, Benetk ali Dunaja v Dar es Salaam ali na Zanzibar. Cene letalskih kart se ponavadi gibljejo med 500-800€.  Za pomoč pri nakupu piši uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 129€ vključuje kratek svetovalni pogovor in posledični personaliziran program z načrtom poti in logistike, lokacijami namestitev in predlaganimi aktivnostmi. Za bolj kompleksen program ali pomoč pri rezervacijah je cena lahko višja. Možno tudi vodenje na daljavo, z Whatsapp podporo v realnem času.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije kratki notranji leti, prevozi s safari terenci do in po naravnih parkih ter lokalni transferji s kombiji. Na safarijih boste nastanjeni v udobnih počitniških hiškah parka, ob jezeru in na morju pa v udobnih guesthousih ali družinskih hotelih, vse s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Vizo se pridobi na letališču (50 USD), cepljenja niso potrebna, priporočen posvet o jemanju antimalarikov na celini.  Potuje se  v suhi ali prehodni sezoni z možnostjo občasnih ploh, s prijetnimi temperaturami zraka in morja . Za več informacij piši uros@zdruzinovdivjino.com.

ŽIVALI

SERENGETI

Lista želja

Lev-Serengeti.jpg
Lev 
africa-leopard.jpg
Leopard
africa-cheetah.jpg
Gepard
hyena-serengeti.jpg
Lisasta hijena
šakal v tanzaniji
Šakal
potovanje-tanzanija-masajska-žirafa_edit
Masajska žirafa
elephant-serengeti.jpg
Afriški slon
potovanje-tanzanija-povodni-konj.jpeg
Povodni konj
potovanje-tanzanija-modri-gnu.jpg
Modri gnu
potovanje-tanzanija-thomsonova-gazela.jpeg
Tomsonova gazela
potovanje-tanzanija-orjaska-droplja.jpeg
Orjaška droplja
buffalo-serengeti.jpg
Afriški bivol
baboon-serengeti.jpg
Pavijan
ptica tajnik na tleh
Tajnik
54-f-0180128_100629.jpg
Grantova zebra
divja svinja v travi
Bradavičarka
potovanje-tanzanija-južni-talni-kljunorožec.jpeg
Talni kljunorožec
potovanje-Tanzania-Impala.jpeg
Impala
noj teče v savani
Noj
potovanje-tanzanija-lastovicja-zlatovranka-4-5.jpg
Zlatovranka
bottom of page