top of page
potovanje-namibija-deadvlei.jpg
POLETNE POČITNICE

NAMIBIJO

Z družino v

TRAJANJE: 15 DNI
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.295€
OTROCI -25%
KDAJ: 22.6. - 6.7.2024
POLETNE POČITNICE
NE VKLJ. LETALSKIH KART
NAMIBIJA 2024
OPIS POTOVANJA

Namibija je road trip. Potepanje s terencem po brezpotjih osamljene pokrajine in kampiranje pod zvezdnatim nebom.

 

Namibija je avantura. Spuščanje po neskončnih sipinah in kajakiranje med morskimi levi.

 

Namibija je kulisa za fotografijo. Zapuščen rudnik diamantov in okamenelo drevo sredi soline.

Namibija so plemena. Fotogenične Himbe in petroglifi Bušmanov.

 

In Namibija je safari. Oprezanje za zvermi Etoshe v savani in opazovanje nosorogov ...

... iz udobja urejenega kampa.

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
NAMIBIJA 2024
PODROBNOSTI

SKUPINA

Karavana bo sestavljena iz naše družine in še največ treh terencev z družinami ali skupinami prijateljev. Namenjeno je vsem, ki imate radi posebno pokrajino, fotogenične pejsaže, živali v divjini in avanturističen road trip s kampiranjem. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Za potovanje potrebuješ petnajst dni, med 22.6. - 6.7.2024 oz. trinajst celih dni v Namibiji, ob začetku poletnih  počitnic. Priporočamo let v Windhoek z Dunaja. Cene letalskih kart trenutno okrog 730€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.295€ (otroci v spremstvu dveh odraslih -25%) vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje, 12-dnevni najem terenskega vozila s srednjim zavarovanjem in kamping opremo za 4 ali 5 oseb ter devet nočitev v kampih in štiri v guesthousih. Ne vključuje mednarodnega leta, hrane, goriva ter opcijskih izletov in vstopnin. Doplačilo za "privat" džip za dva - 245€/os.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo v najetih, polno opremljenih terencih 4x4, ki jih vozimo sami, v povprečju tri do pet ur dnevno. Štirikrat bomo nastanjeni v guesthousih s privatnimi sanitarijami, devetkrat prespimo v kampu (šotor na strehi terenca). Hrano si povečini pripravljamo sami, gorivo je cenejše kot doma.

NASVETI

Za vstop v Namibijo potrebujemo potni list z veljavnostjo 6m in vizo, ki jo pridobimo vnaprej online (40€). Potuje se v zelo sušnem obdobju, temperature čez dan prek 20 st. C., ponoči okrog 10 st. C. Časovne razlike ni, dan traja 12 ur, od 07 - 19h. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page