top of page
potovanje-namibija-gemsbok.jpeg
POLETNE POČITNICE

NAMIBIJO

Z družino v

TRAJANJE: 12 DNI
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.095€
OTROCI -25%
KDAJ: 25.6. - 6.7.2024
POLETNE POČITNICE
NE VKLJ. LETALSKIH KART
NAMIBIJA 2024
OPIS POTOVANJA

Namibija je road trip. Potepanje s terencem po brezpotjih osamljene pokrajine in kampiranje pod zvezdnatim nebom.

 

Namibija je avantura. Spuščanje po neskončnih sipinah in kajakiranje med morskimi levi.

 

Namibija je kulisa za fotografijo. Samotni oriks na puščavski sipini in okamenelo drevo sredi soline.

Namibija so plemena. Fotogenične Himbe in petroglifi Bušmanov.

 

In Namibija je safari. Oprezanje za zvermi Etoshe v savani in opazovanje nosorogov ...

... iz udobja urejenega kampa.

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
NAMIBIJA 2024
PODROBNOSTI

SKUPINA

Karavana bo sestavljena iz naše družine in še treh ali štirih terencev z družinami ali skupinami prijateljev. Namenjeno je vsem, ki imate radi posebno pokrajino, živali v divjini in road trip s kampiranjem. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj dvanajst dni, med 25.6. - 6.7.2024 oz. deset celih dni v Namibiji, ob začetku poletnih  počitnic. Priporočamo let v Windhoek iz Benetk. Cene letalskih kart trenutno še pod 600€, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.095€ (otroci v spremstvu dveh odraslih -25%) vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje,  10-dnevni najem terenskega vozila s srednjim zavarovanjem in kamping opremo za 4 ali 5 oseb  ter sedem nočitev v kampih in dve v družinskih hotelih. Ne vključuje mednarodnega leta, hrane, goriva ter opcijskih izletov in vstopnin.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo v najetih polno opremljenih terencih 4x4, v povprečju tri ure dnevno. Dvakrat bomo nastanjeni v družinskem hotelu s privatnimi sanitarijami, sedemkrat prespimo v kampu (šotor na strehi terenca). Hrano si povečini pripravljamo sami, gorivo je cenejše kot doma.

NASVETI

Za vstop v Namibijo potrebujemo potni list z veljavnostjo 6m in vizo, ki jo pridobimo vnaprej online (40€). Potuje se v zelo sušnem obdobju, temperature čez dan prek 20 st. C., ponoči okrog 10 st. C. Časovne razlike ni, dan traja 12 ur, od 07 - 19h. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page