dekle z volneno kapo v termalni reki reykjadalur na islandiji

POLETNE POČITNICE 2022

NA ISLANDIJO

Z družino na

Imamo letos počitnice, ki so hkrati vznemirljive in varne? Kaj pa Islandija, taka z manj turisti, delujočim vulkanom in dostopnejšimi cenami?

Najbolj divja evropska dežela, ki jo zaznamuje moč narave: vulkani in slapovi, ledeniki in fjordi ter topli vrelci in gejzirji.

In če vam zaupamo, da je tu poleti veliko možnosti za bližnja srečanja z mogočnimi kiti, simpatičnimi tjulni in klovnovskimi njorkami?

Raziščite, zakaj je Islandija ena najboljših destinacij za doživeti divjino v Evropi in zahtevajte program!

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: OD 7 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
NAČRT: OD 19€
 
ZA PROGRAM POTOVANJA
KDAJ: JUN-AVG '22 
POLETNE POČITNICE 
atlantski mormon na islandiji
hot-spring-landmannalaugar.jpg
P1037381.jpg
halgrimmskirkja.jpg
pink-skies-over-ljotipollur-lake-in-the-
londrangar.jpg
ISLANDIJA 2022
OPIS POTOVANJA
Islandija se nam je med poletnimi počitnicami izkazala kot top destinacija, tudi za negotove korona-čase. Epidemiološko varna, za 15% - 30% nižje cene zaradi devalvacije islandske krone in odsotnosti ameriških turistov, ugodni, direktni leti z Dunaja z nizkocenovcem in smiselni protokoli za vstop v državo: končno si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo spet privoščimo. Mi smo bili obakrat tako navdušeni, da jo z vsem srcem priporočamo tudi za poletje '22. Sploh, če pomislimo na spet delujoči vulkan!

Vedno znova nas osupnejo tudi kopanje v urejenih toplih izvirih, mogočni slapovi, nevsakdanji živalski svet in fotografije pokrajine, ki 
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ISLANDIJA 2022
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljene imamo od 7 do 14-dnevne programe za potovanja, ki jih z veseljem personaliziramo. Možno je tudi vodenje na daljavo. Namenjeno vsem, ki imate radi res posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja od 7 dni, sredi poletnih počitnic. Priporočamo ugoden let z Wizzair iz Benetk ali Dunaja. Cene povratnih kart se gibljejo od 150€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 19€ vključuje 

osnovni program potovanja, medtem ko je cena personaliziranega načrta, z zahtevnejšim programom ali vodenjem na daljavo in razpoložljivostjo med samim potovanjem, po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili od 1.000 do 2.000 km oz. do 4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Karantena ob vstopv Islandijo je s 1.7.'21  odpravljena  za cepljene in prebolevnike. Poletne temperature čez dan okrog 15 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.