top of page
potovanje-raja-ampat-piaynemo.jpg

NA RAJA AMPAT

Načrtuj potovanje

+Sulawesi

TRAJANJE: 14 DNI
DVA OTOKA
CENA: 145 EUR
ZA PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: OKT - MAJ
ZIMSKE POČITNICE
epaulette-shark.jpg
potovanje-raja-ampat-nartnicar.jpg
banded-wobbegong-shark.jpg
wilsonova rajska ptic na sivih tleh
potovanje-raja-ampat-copasti-makak.jpg
manta-sandy.jpg
RAJA AMPAT & SULAWESI
OPIS POTOVANJA
Predstavljajte si otočke, kot bisere posejane po turkiznih lagunah. Sredi katerih se bohotijo najbolj živopisani koralni grebeni na planetu. Kot velik akvarij s tropskimi ribicami, mantami in malimi morskimi psmi, ki se preganjajo po plitvini pod vašim bungalovom na vodi. Če vam to ni dovolj, pomislite še na rajske ptice in njihovo barvno plesno predstavo v sosednji džungli. 

To je Raja Ampat, oddaljeni arhipelag indonezijskih otokov ob obalah Nove Gvineje, z največjo biotsko raznovrstnostjo pod gladino tropskega morja.
 
A ker je do tja res daleč, se lahko spotoma ustavite na Sulaveziju, katerega džungla skriva  nartničarje, najmanjše primate, ki so tako luštkani  ...
... da bi jih odnesli kar s seboj za spomin :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI

SKUPINA

Potovanje je namenjeno vsem, ki vas navdušuje snorklanje med najlepšimi koralnimi grebeni, ki imate radi džunglo, živali, morje in podvodno življenje, tako družinam s šolskimi otroki kot parom in prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja okvirno 14 dni, idealno med zimskimi počitnicami. Priporočamo lete z bližnjih letališč v Jakarto, Kuala Lumpur ali Singapur.

Cene mednarodnih letalskih kart se gibljejo med 550-700€, notranji leti pa skupaj med 300 - 400€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 145€ vključuje osnovno svetovanje in pripravo personalizirnega programa potovanja. Po dogovoru možna pomoč pri rezervacijah, vzpostavitev kontaktov in celo pomoč v realnem času med samim potovanjem. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino notranjih prevozov opravite z dvema ali tremi leti in nekaj krajšimi transferji po cesti, po morju pa še s trajektom in hitrim čolnom. Spali boste  v preprostih bungalovih s skupnimi sanitarijami, a na sanjskih lokacijah ob morju.

NASVETI

Trenutno še veljata pogoja cepljenja proti Covid19 (2 dozi, kadarkoli) in viza ob prihodu (33€). Potuje se v sezoni z zmernimi do visokimi temperaturami, pripravljeni na občasne

 tropske plohe. Komarjev je malo, tveganje za malarijo nizko.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page