raja-ampat-lookout.jpg

NA RAJA AMPAT

Z družino

+Sulawesi

 TRAJANJE: 12 DNI 
ODPOTUJEVA: UROŠ IN FILIP 
CENA: 825 EUR
 
OTROCI -25%
KDAJ: 23.12.22 - 3.1.23 
NOVOLETNE POČITNICE
NE VKLJUČUJE LETALSKIH KART
epaulette-shark.jpg
tarsiers-tangkoko.jpg
banded-wobbegong-shark.jpg
wilsonova rajska ptic na sivih tleh
celebes-black-crested-macaque.jpeg
manta-sandy.jpg
RAJA AMPAT & SULAWESI
OPIS POTOVANJA
Predstavljajte si otočke, kot bisere posejane po turkiznih lagunah. Sredi katerih se bohotijo najbolj živopisani koralni grebeni na planetu. Kot velik akvarij s tropskimi ribicami, mantami in malimi morskimi psmi, ki se preganjajo po plitvini pod vašim bungalovom na vodi. Če vam to ni dovolj, pomislite še na rajske ptice in njihovo barvno plesno predstavo v sosednji džungli. 

To je Raja Ampat, oddaljeni arhipelag indonezijskih otokov ob obalah Nove Gvineje, z največjo biotsko raznovrstnostjo pod gladino tropskega morja.
 
A ker je do tja res daleč, se bomo spotoma ustavili na Sulawesiju, katerega džungla skriva  nartničarje, najmanjše primate, ki so tako luštkani  ...
... da bi jih odnesli kar s seboj za spomin :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 

SKUPINA

Uroš in Filip imava letalske  vozovnice v žepu. Da se ne bomo preveč gnetli, vabiva v dobro družbo še 8-10 sopotnikov, ki vas navdušuje snorklanje med najlepšimi koralnimi grebeni, imate radi džunglo, živali, morje in podvodno življenje, tako družinam s šolskimi otroki kot prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja 12 dni, med novoletnimi počitnicami. Priporočamo lete z bližnjih letališč v Jakarto, Kuala Lumpur ali Singapur.

Cene mednarodnih letalskih kart se za novo leto gibljejo med 650-950€, trije notranji leti pa skupaj 300-350€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena vključuje organizacijo poto-vanja, slovensko vodenje, namestitve (8x), transferje po cesti in morju ter 7x polni penzion. Cena ne vključuje mednarodne in notranjih letalskih kart, ostale hrane, vstopnin in pristojbin za nacionalne parke. Popust za otroke do 18 let - 25%. Doplačilo  za enoposteljno sobo 155€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino notranjih prevozov opravimo s tremi leti in nekaj krajšimi transferji po cesti, po morju pa še s trajektom in hitrim čolnom. Spali bomo  v guesthousih in lepših bungalovihs s privatnimi, dve noči pa v preprostih bungalovih s skupnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Trenutno še veljata pogoja cepljenja proti Covid19 (2 dozi, kadarkoli) in viza ob prihodu (33€). Potujemo v spremenljivi sezoni z zmernimi do visokimi temp. pripravljeni na občasne

 tropske plohe. Komarjev je malo, tveganje za malarijo nizko.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.