top of page
potovanje-raja-ampat-star-lagoon.jpg

NA RAJA AMPAT

V divjino

+Bali

TRAJANJE: 14 DNI
ODPOTUJE: UROŠ
CENA: 995 EUR
NE VKLJ. LETALSKIH KART
OTROCI -15%
KDAJ: 23.12.24 - 5.1.25 
NOVOLETNE POČITNICE
potovanje-indonezija-dolgorepi-makaki.jpg
rajčica-potovanje-raja-ampat.jpg
banded-wobbegong-shark.jpg
wilsonova rajska ptic na sivih tleh
potovanje-raja-ampat-zelva.jpg
manta-sandy.jpg
RAJA AMPAT & BALI
OPIS POTOVANJA
Predstavljajte si otočke, kot bisere posejane po turkiznih lagunah. Sredi katerih se bohotijo najbolj živopisani koralni grebeni na planetu. Kot velik akvarij s tropskimi ribicami, mantami in malimi morskimi psmi, ki se preganjajo po plitvini pod vašim bungalovom na vodi. Če vam to ni dovolj, pomislite še na rajske ptice in njihovo barvno plesno predstavo v sosednji džungli. 

To je Raja Ampat, oddaljeni arhipelag indonezijskih otokov ob obalah Nove Gvineje, z največjo biotsko raznovrstnostjo pod gladino tropskega morja.
 
A ker je do tja res daleč, se spotoma ustavimo na Baliju, ki ponuja edinstveno kulturno izkušnjo z neverjetno zelenimi riževimi terasami, fotogeničnimi slapovi in hindujskimi templji  ...
... s katerimi napolnimo spominsko kartico :-)

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ

PODROBNOSTI

SKUPINA

Potovanje je potrjeno, skupina bo štela do max 12 sopotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki vas navdušuje snorklanje med najlepšimi koralnimi grebeni, ki imate radi džunglo, živali, drugačno kulturo ter morje in podvodno življenje, tako družinam s šoloobveznimi otroki kot parom in prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Za potovanje potrebuješ 14 dni, povečini med novoletnimi počitnicami (samo nekaj dni odsotnosti/dopusta). Priporočamo lete z bližnjih letališč v Jakarto.

Cena mednarodne letalske karte je trenutno okrog 1.000€, notranji leti skupaj pa okrog 450€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 995€ vključuje pripravo programa, organizacijo potovanja, slovensko vodenje, 6 nočitev v preprostih bungalovih na plaži s tremi preprostimi obroki, 5 nočitev v družinskih hotelih z zajtrkom ter vse transferje po kopnem in vodi. Ne vklj. mednarodnih in notranjih letov, ostalih obrokov ter izletov, vstopnin in pristojbin. Popust za otroke v spremstvu dveh odraslih -15%, doplačilo 1/1 245€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino notranjih prevozov opravimo s tremi leti in nekaj krajšimi transferji po cesti, po morju pa še s trajektom in hitrim čolnom. Spali bomo  v preprostih bungalovih, povečini (5 noči od 7-ih, mogoče vse noči) z zasebnimi sanitarijami, 2 noči morda skupne sanitarije, a na sanjskih lokacijah ob morju ter 2 noči v udobnih družinskih hotelih z zasebnimi sanitarijami.

NASVETI

Viza ob prihodu (33€). Potuje se v sezoni z zmernimi do visokimi temperaturami, pripravljeni na občasne tropske plohe. Komarjev je malo, tveganje za malarijo nizko. Za več informacij zahtev opis potovanja na

uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page