brazilija-slapovi-foz-iguazu.jpg

V BRAZILIJO

Z družino

Brazilija je ena najbolj raznovrstnih držav na svetu, ki ponuja tako peščene plaže kot divjo džunglo, tako metropolitansko vzdušje kot tropske otoke, tako oglušujoče slapove kot mokrišča s kopico eksotičnih živali.

Na dveh tednih in pol potepanja bomo izkusili marsikaj, od ritma sambe do bobnenja slapov, od snorklanja v kristalnih izvirjih do raziskovanja tropskih plaž in deževnega gozda.

 

In če vam zaupamo, da je poleti v brazilskem Pantanalu največja možnost videti jaguarje v divjini?

 TRAJANJE: 18 DNI 
ODPOTUJEMO UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.190 EUR
 
OTROCI -50%*
KDAJ: 24.6. - 11.7. '22 
POLETNE POČITNICE
NE VKLJUČUJE LETALSKIH KART
BRAZILIJA 2022
OPIS POTOVANJA
Brazilija  je peta največja dežela na svetu in čeprav je v dobrih dveh tednih ne bomo mogli izkusiti cele, bo to zelo raznovrstno in pestro potovanje. Prileteli bomo v eno najbolj razburljivih mest na svetu, Rio de Janeiro, kjer bomo začutili ritme sambe in nogometa na njegovih  ikoničnih peščenih plažah, nato pa po kratkem letu že občudovali ene najbolj impresivnih slapov kjerkoli - Iguazu.  

Najdlje se bomo zadržali v državi Mato Grosso, zaradi ene biotsko najbolj raznovrstnih pokrajin, Pantanala, kjer bomo s čolna opazovali jaguarje, mravljinčarje, orjaške vidre in vrsto živopisanih ptic, na čelu s tukani in arami.


Na obrobju amazonskega gozda bomo snorklali v kristalno čistih izvirih in skušali poiskati najmogočnejšo ujedo - harpijskega orla.
 
Za konec se odpravimo na jug, kjer Braziliji pomahamo v slovo ...
... s tropskih plaž Atlantskega oceana :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
BRAZILIJA 2022
PODROBNOSTI

SKUPINA

Dve družini že imamo karte za Rio v žepu in v svojo družbo vabimo vse, ki imate radi živali v divjini, posebno naravo in morje, tako družine s šolskimi otroki kot prekaljene popotnike, ki ste pripravljeni na izvrstno avanturo.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 18 dni, od okvirno 24.6. do 11.7. , lahko se priključite dan prej ali pozneje. Priporočamo let iz Benetk z Air France. Trenutne cene letalskih kart v akciji le 450€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1190€ vključuje organizacijo in slovensko vodenje, 16 nočitev, enotedenski najem avta in kopenske transferje. Popust za otroke v družbi dveh odraslih - 50%. Doplačilo za enoposteljno sobo: 280€. Mednarodni let (cca 450€) , štiri notranji leti (cca 250€), izleti in vstopnine niso vključeni v ceni.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo s štirimi notranjimi leti (niso vklj. v ceni) in z najetimi avti.  Spali bomo v pousadah (družinskih hotelih) in bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ni potrebna, trenutno je še zahtevan tako hitri test kot potrdilo o cepljenju. Potujemo v suhi sezoni z zmernimi temperaturami, pripravljeni

na občasne osvežitve.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.