top of page
Jaguar-teeth-pantanal-brazilija.jpg

V BRAZILIJO

Z družino

Brazilija je ena najbolj raznovrstnih dežel, ki ponuja tako peščene plaže kot divjo džunglo, tako metropolitansko vzdušje kot tropske otoke, tako oglušujoče slapove kot mokrišča s kopico eksotičnih živali.

V dveh tednih potepanja po zahodnem delu Brazilije bomo izkusili marsikaj, od ritma sambe in nogometnega vzdušja do bobnenja slapov, od snorklanja v kristalnih izvirjih do raziskovanja tropskih plaž in deževnega gozda.

 

In če vam zaupamo, da je v brazilskem Pantanalu največja možnost videti jaguarje v divjini?

TRAJANJE: 15 DNI
ODPOTUJE: UROŠ
CENA: 1.495 EUR
OTROCI: - 25
NE VKLJUČUJE LET. KART
KDAJ: 12. - 26.07.2024
POLETNE POČITNICE
BRAZILIJA 2024
OPIS POTOVANJA
Brazilija  je peta največja dežela na svetu in čeprav je v dobrih dveh tednih ne bomo mogli izkusiti cele, bo to zelo raznovrstno in pestro potovanje. Prileteli bomo v eno najbolj razburljivih mest na svetu, Rio de Janeiro, kjer bomo začutili ritme sambe in nogometa na njegovih ikoničnih peščenih plažah, nato pa po kratkem letu že občudovali ene najbolj impresivnih slapov kjerkoli - Iguazu.  

Najdlje se bomo zadržali v državi Mato Grosso, zaradi ene biotsko najbolj raznovrstnih pokrajin, Pantanala, kjer bomo s čolna opazovali boj jaguarjev in kajmanov ter vrsto eksotičnih ptic, na čelu z živopisanimi arami.


Na obrobju amazonskega gozda bomo snorklali v kristalno čistih izvirih in se čudili fotogenični pokrajini brazilske chapade.
 
Zaključimo na jugu, kjer Braziliji pomahamo v slovo ...
... s tropskih plaž Atlantskega oceana :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
BRAZILIJA 2024
PODROBNOSTI

SKUPINA

Skupina bo majhna, do 15 sopotnikov, vodil jo bo Uroš. Potovanje je primerno za vse, ki imate radi eksotične živali v divjini, posebno naravo in morje, tako za družine s šoloobveznimi otroki kot za prekaljene popotnike, ki ste pripravljeni na izvrstno avanturo.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj dva tedna, v celoti med poletnimi počitnicami. Priporočamo lete iz Italija z ITA, Air France ali iz Muenchna z Lufthanso. Cene letalskih kart se gibljejo od 700€ naprej. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.495€ vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje, 12 nočitev povečini z zajtrkom in vse kopenske prevoze . Ne vključuje letalskih kart, ostale hrane, izletov, vstopnin in pristojbin. Popust za otroke do 18 let v sobi z dvema odraslima - 25%.  Doplačilo za 1/1 sobo 375€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo s tremi notranjimi leti in v privatnih mini busih. Spali bomo v pousadah (družinskih hotelih) in bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ali cepljenja niso potrebna. V poletni, suhi sezoni so temperature zmerne, padavin pa skoraj ni.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page