top of page
Jaguar-teeth-pantanal-brazilija.jpg

V BRAZILIJO

Z družino

Brazilija je ena najbolj raznovrstnih držav na svetu, ki ponuja tako peščene plaže kot divjo džunglo, tako metropolitansko vzdušje kot tropske otoke, tako oglušujoče slapove kot mokrišča s kopico eksotičnih živali.

Na vsaj dveh tednih potepanja boste izkusili marsikaj, od ritma sambe do bobnenja slapov, od snorklanja v kristalnih izvirjih do raziskovanja tropskih plaž in deževnega gozda.

 

In če vam zaupamo, da je v brazilskem Pantanalu največja možnost videti jaguarje v divjini?

TRAJANJE: 14-20 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 99 EUR
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: VSE LETO
TOP SEZONA: KARNEVAL
BRAZILIJA 2023/24
OPIS POTOVANJA
Brazilija  je peta največja dežela na svetu in čeprav je v dobrih dveh tednih ne boste mogli izkusiti cele, bo to zelo raznovrstno in pestro potovanje. Prileteli boste v eno najbolj razburljivih mest na svetu, Rio de Janeiro, kjer boste začutili ritme sambe in nogometa na njegovih  ikoničnih peščenih plažah, nato pa po kratkem letu že občudovali ene najbolj impresivnih slapov kjerkoli - Iguazu.  

Najdlje se boste zadržali v državi Mato Grosso, zaradi ene biotsko najbolj raznovrstnih pokrajin, Pantanala, kjer boste s čolna opazovali jaguarje, mravljinčarje, orjaške vidre in vrsto živopisanih ptic, na čelu s tukani in arami.


Na obrobju amazonskega gozda boste snorklali v kristalno čistih izvirih in skušali poiskati najmogočnejšo ujedo - harpijskega orla.
 
Za konec se odpravite na jug, kjer Braziliji pomahate v slovo ...
... s tropskih plaž Atlantskega oceana :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
BRAZILIJA 2023
PODROBNOSTI

SKUPINA

Gre za samostojno potovanje, ki je primerno za vse, ki imate radi živali v divjini, posebno naravo in morje, tako družine s šolskimi otroki kot prekaljene popotnike, ki ste pripravljeni na izvrstno avanturo.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj od dva do tri tedne. Priporočamo lete iz Benetk z Air France ali iz Muenchna z Lufthanso. Cene letalskih kart se gibljejo od 600€ naprej. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99€ vključuje osnovno svetovanje in pripravo personalizirnega programa potovanja s priporočenimi ogledi in aktivnostmi. Po dogovoru možna pomoč pri rezervacijah, vzpostavitev kontaktov in celo pomoč v realnem času med samim potovanjem. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravite s tremi notranjimi leti in z najetimi avti.  Spali boste v pousadah (družinskih hotelih) in bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ni potrebna, za necepljene trenutno še zahtevan test. V poletni, suhi sezoni so temperature zmerne, pozimi bodite pripravljeni na vročino in

občasne osvežitve.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page