top of page
Jaguar-teeth-pantanal-brazilija.jpg

V BRAZILIJO

Z družino

Brazilija je ena najbolj raznovrstnih dežel, ki ponuja tako peščene plaže kot divjo džunglo, tako metropolitansko vzdušje kot tropske otoke, tako oglušujoče slapove kot mokrišča s kopico eksotičnih živali.

V dveh tednih potepanja po zahodnem delu Brazilije bomo izkusili marsikaj, od ritma sambe in nogometnega vzdušja do bobnenja slapov, od snorklanja v kristalnih izvirjih do raziskovanja tropskih plaž in deževnega gozda.

 

In če vam zaupamo, da je v brazilskem Pantanalu največja možnost videti jaguarje v divjini?

TRAJANJE: 15 DNI
ODPOTUJE: UROŠ
CENA: 1.495 EUR
OTROCI: - 25%
NE VKLJUČUJE LET. KART
KDAJ: 10. - 24.07.2024
POLETNE POČITNICE
BRAZILIJA 2024
OPIS POTOVANJA
Brazilija  je vsebinsko naša najbolj raznovrstna destinacija. 
Na eni strani največje tropsko mokrišče na svetu, Pantanal, kjer z varne distance hitrega čolna opazuješ boj jaguarjev in kajmanov ter vrsto eksotičnih ptic, na čelu z živopisanimi arami.
Na drugi eno najbolj razburljivih mest na svetu, Rio de Janeiro, kjer ritme sambe in nogometa okusiš že na njegovih ikoničnih peščenih plažah.
Potem na eni strani uživaš divje slapove, tako mogočni Iguazu, ki ga občuduješ od daleč, kot turkizni Serra Azul pod katerim snorklaš med barvnimi piraputangami.
Na drugi strani pa po tlakovanih ulicah Paratyja vsrkavaš njegov kolonialni čar in koktejl s cachaço ter
 Braziliji pomahaš v slovo ...
... s tropskih plaž Atlantskega oceana :-)

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ

PODROBNOSTI
BRAZILIJA 2024
PODROBNOSTI

SKUPINA

Skupina bo majhna, do 15 sopotnikov, vodil jo bo Uroš. Potovanje je primerno za vse, ki imate radi eksotične živali v divjini, posebno naravo in morje, tako za družine s šoloobveznimi otroki kot za prekaljene popotnike, ki ste pripravljeni na izvrstno avanturo.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj dva tedna, v celoti med poletnimi počitnicami. Priporočamo lete iz Ljubljane s Turkishem. Cene mednarodnih letov se gibljejo od 800€ naprej, treh notranjih skupaj pa okrog 300€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.495€ vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje, 12 nočitev povečini z zajtrkom in vse kopenske prevoze. Ne vključuje letalskih kart, ostale hrane, izletov, vstopnin in pristojbin. Popust za otroke do 18 let v sobi z dvema odraslima - 25%.  Doplačilo za 1/1 sobo 375€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo s tremi notranjimi leti in v privatnih mini busih. Spali bomo v pousadah (družinskih hotelih) in bungalovih s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob morju ali blizu naravnih parkov.

NASVETI

Viza ali cepljenja niso potrebna. V poletni, suhi sezoni so temperature zmerne, padavin pa skoraj ni.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih na

uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page