top of page

NA BORNEO

Načrtuj potovanje

Predstavljajte si primarni deževni gozd in petdeset metrov visoka drevesa, v krošnjah katerih se vihtijo orangutani. Ali reko sredi džungle, kjer med plovbo opazujete endemične rilčarje. Predstavljajte si samotno plažo, s katere se poženete v tropsko morje, polno koral, morskih želv in mant. To je Borneo, hkrati divjina in tropski raj.

TRAJANJE: 14 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 99 EUR
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ:FEB-NOV
VSE LETO RAZEN DEC-JAN
BORNEO 2024-25
OPIS POTOVANJA
Borneo je bil prva destinacija, na katero smo se vrnili. Z razlogom. V džungli prostoživeči orangutani in nosati rilčarji ali koralni grebeni z mantami in ogromnimi želvami, vse na in ob enem velikem otoku. Lahko v dveh državah. Vaša destinacija bodo zaščiteni deževni gozdovi in džungelske reke na malezijskem delu otoka ter koralni grebeni in rajske plaže atola ob indonezijskem delu.
 
Prevažali se boste s hitrimi čolni in počasnimi terenci, nekaj bo kratkih letov. Spali boste v udobnih bungalovih, na plaži ali ob reki. Se kopali na samotnih plažah, raziskovali atol, snorklali, šli na vodene potepe in plavali z želvami, ki so tako navajene ljudi, da ...
"... si boste lahko z njimi posneli selfie :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
BORNEO 2024-25
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Lahko vam pripravimo teren za vrhunsko popotovanje po Borneu. Načrt, rezervacije, vodenje na daljavo. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam z otroki vseh starosti kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 14 dni, kak dan več ali manj, začne in konča se v Kuala Lumpurju. Priporočamo let iz Ljubljane, Benetk ali Dunaja s Turkishem, Emirati ali Qatarjem.

Cene letalskih kart se gibljejo od 650€ naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99 € vključuje pripravo 

personaliziranega načrta potovanja. Po dogovoru lahko tudi vodenje na daljavo, nasvete glede mednarodne in notranjih letalskih kart, priporočila za namestitve in transferje, za rečni safari v džungli, za izlete po otokih in druge priporočene aktivnosti.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije notranji leti z malezijskimi letalskimi družbami z dobro reputacijo. Nekaj premikov z avti, terenci, enkrat z manjšim čolnom. Spi se v  bungalovih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v naravnih parkih ali na plaži.

NASVETI

Za vstop v Malezijo ni omejitev, viza ni potrebna. Potuje se po

koncu deževne sezone, a pripravljeni na občasne osvežitve. Za več informacij si preberi blog, zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

ŽIVALI BORNEA

Lista želja

dimasti leopard.jpg
Dimasti leopard
pied_hornbill-kinabatangan.jpg
Kljunorožec
orangutan-borneo.jpg
Orangutan
proboscis-monkey-2422094_1920_edited_edi
Rilčar
darren-welsh-bKmy6LM3yKA-unsplash.jpg
Malajski medved
slow-loris_edited.jpg
Počasni loris
cibetovka.jpg
Cibetovka
saltwater-crocodile.jpg
Slanovodni krokodil
horned-toad.jpg
Rogata krastača
jamicarka-danum.jpg
Jamičarka
pigmy-elephant.jpg
Bornejski slon
silvered-leaf-monkey.jpg
Langur
manta-sangalaki.jpg
Manta
leopard-cat.jpg
Leopardja mačka
ramon-vloon-FGFwWTpVzBg-unsplash.jpg
Gibon
turtle.jpg
Morska želva
bottom of page