top of page

BORNEO

Z družino na

Predstavljajte si primarni deževni gozd in petdeset metrov visoka drevesa, v krošnjah katerih se vihtijo orangutani. Ali reko sredi džungle, kjer med plovbo opazujete endemične rilčarje. Predstavljajte si samotno plažo, s katere se poženete v tropsko morje, polno koral, morskih želv in mant. To je Borneo, hkrati divjina in tropski raj.

TRAJANJE: 15 DNI
ODPOTUJE UROŠ
CENA: 1.395 EUR
NE VKLJUČUJE LETAL. KART
OTROCI - 150€
KDAJ: 19.4. - 3.5. 2025
PRVOMAJSKE POČITNICE
BORNEO 2025
OPIS POTOVANJA
Na Borneo se vračamo po (predolgih) petih letih . A z razlogom. V džungli prostoživeči orangutani in nosati rilčarji ali koralni grebeni z mantami in ogromnimi želvami, vse na in ob enem velikem otoku. V dveh državah. Naša destinacija bodo zaščiteni deževni gozdovi in džungelske reke na malezijskem delu otoka ter koralni grebeni in rajske plaže atola ob indonezijskem delu.
 
Prevažali se bomo s hitrimi čolni, nekaj bo kratkih letov. Bivali v udobnih bungalovih, na plaži ali v nacionalnem parku. Se kopali na samotnih plažah, raziskovali atol, snorklali, šli na vodene potepe po džungli in plavali z želvami, ki so tako navajene ljudi, da ...
"... si bomo lahko z njimi posneli selfie :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SKUPINA

Skupina, ki jo bo vodil Uroš, bo štela med 10, kolikor je potrebno za potrditev potovanja in max 14 sopotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam s šoloobveznimi otroki kot parom in tudi prekaljenim individualnim popotnikom.

DATUM IN LET

Za potovanje potrebuješ 15 dni, začne in konča se v Kuala Lumpurju. Priporočamo let iz Ljubljane, Benetk ali Dunaja s Turkishem, Emirati ali Qatarjem.

Cene letalskih kart se gibljejo od 600€ naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.395 € (1.245€ za otroke v spremstvu dveh odraslih) vključuje organizacijo potovanja in slovensko vodenje, petdnevni voden izlet s hitrim čolnom po arhipelagu na indonezijskem delu Bornea, druge transferje po kopnem in 13 nočitev, povečini z zajtrkom. Ne vključuje mednarodnih in notranjih letov, druge hrane, opcijskih izletov in vstopnin. Dopl. za sobo 1/1 395€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije notranji leti in transferji z avti po malezijskem delu ter s hitrim čolnom po indonezijskem delu otoka. Spi se v  majnših hotelih in bungalovih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v naravnih parkih, na plaži in trikrat v mestih.

NASVETI

Za vstop v Malezijo ni omejitev, viza je potrebna za Indonezijo. Potuje se v relativno suhi sezoni, a pripravljeni na občasne osvežitve. Za več informacij si preberi blog, zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

PODROBNOSTI
bottom of page