top of page

NA BORNEO

Načrtuj potovanje

Predstavljajte si primarni deževni gozd in petdeset metrov visoka drevesa, v krošnjah katerih se vihtijo orangutani. Ali reko sredi džungle, kjer med plovbo opazujete endemične rilčarje. Predstavljajte si samotno plažo, s katere se poženete v tropsko morje, polno koral, morskih želv in mant. To je Borneo, hkrati divjina in tropski raj.

TRAJANJE: 14 DNI
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 99 EUR
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ:FEB-NOV
VSE LETO RAZEN DEC-JAN
BORNEO 2023-24
OPIS POTOVANJA
Borneo je bil prva destinacija, na katero smo se vrnili. Z razlogom. V džungli prostoživeči orangutani in nosati rilčarji ali koralni grebeni z mantami in ogromnimi želvami, vse na in ob enem velikem otoku. Lahko v dveh državah. Vaša destinacija bodo zaščiteni deževni gozdovi in džungelske reke na malezijskem delu otoka ter koralni grebeni in rajske plaže atola ob indonezijskem delu.
 
Prevažali se boste s hitrimi čolni in počasnimi terenci, nekaj bo kratkih letov. Spali boste v udobnih bungalovih, na plaži ali ob reki. Se kopali na samotnih plažah, raziskovali atol, snorklali, šli na vodene potepe in plavali z želvami, ki so tako navajene ljudi, da ...
"... si boste lahko z njimi posneli selfie :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
BORNEO 2023
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Lahko vam pripravimo teren za vrhunsko popotovanje po Borneu. Načrt, rezervacije, vodenje na daljavo. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam z otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 14 dni, kak dan več ali manj, začne in konča se v Kuala Lumpurju. Priporočamo let iz Ljubljane, Benetk ali Dunaja s Turkishem, Emirati ali Qatarjem.

Cene letalskih kart se gibljejo od 650€ naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99 € vključuje pripravo 

personaliziranega načrta potovanja. Po dogovoru lahko tudi vodenje na daljavo, nasvete glede mednarodne in notranjih letalskih kart, priporočila za namestitve in transferje, za rečni safari v džungli, za izlete po otokih in druge priporočene aktivnosti.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Predvideni so trije notranji leti z malezijskimi letalskimi družbami z dobro reputacijo. Nekaj premikov z avti, terenci, enkrat z manjšim čolnom. Spi se v  bungalovih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v naravnih parkih ali na plaži.

NASVETI

Za vstop v Malezijo ni omejitev, viza ni potrebna. Potuje se po

koncu deževne sezone, a pripravljeni na občasne osvežitve. Za več informacij si preberi blog, zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

ŽIVALI BORNEA

Lista želja

dimasti leopard.jpg
Dimasti leopard
pied_hornbill-kinabatangan.jpg
Kljunorožec
orangutan-borneo.jpg
Orangutan
proboscis-monkey-2422094_1920_edited_edi
Rilčar
darren-welsh-bKmy6LM3yKA-unsplash.jpg
Malajski medved
slow-loris_edited.jpg
Počasni loris
cibetovka.jpg
Cibetovka
saltwater-crocodile.jpg
Slanovodni krokodil
horned-toad.jpg
Rogata krastača
jamicarka-danum.jpg
Jamičarka
pigmy-elephant.jpg
Bornejski slon
silvered-leaf-monkey.jpg
Langur
manta-sangalaki.jpg
Manta
leopard-cat.jpg
Leopardja mačka
ramon-vloon-FGFwWTpVzBg-unsplash.jpg
Gibon
turtle.jpg
Morska želva
bottom of page