killer-whale.jpg
JESENSKE POČITNICE

NA NORVEŠKO

Z družino na brzino

 TRAJANJE: 5 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 595€
 
OTROCI -50%
KDAJ: 30.10.-3.11.2021 
JESENSKE POČITNICE
NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE
NORVEŠKA 2021
OPIS POTOVANJA
Sever Norveške je jeseni top destinacija za socialno distanciranje v čudoviti pokrajini. Epidemiološko varna, malo turistov in ugodni leti z nizkocenovci. Dan je res krajši, ampak aurora sije ponoči :-)
 
Sever te vznemirljive dežele leži globoko znotraj polarnega kroga, kar pomeni, da tam že od septembra svoj čarobni ples pleše ena najbolj zaželjenih naravnih zanimivosti - aurora borealis. Skušali jo bomo ugledati s terase namenskih namestitev, na robu spektakularnih fjordov in vozeč se po panoramskih cestah.

A to ni vse, v zalivu Skjervoy se vsako leto od srede oktobra naprej zadržujejo ogromne jate slanikov, ki za seboj pritegnejo ...
... kite ubijalce 😮

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
NORVEŠKA 2021
PODROBNOSTI

SKUPINA

Uroš, Mojca in Filip v svojo družbo vabimo še družino ali dve oziroma samostojne popotnike, da nas bo skupaj tam do 12. Dobra družba, a brez gneče. Namenjeno je družinam s šoloobveznimi otroki in vsem, ki imate radi posebno naravo. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 5 dni, ob in dva dni po koncu jesenskih počitnic. Priporočamo poceni let prek Osla na severno Norveško. Cene letalskih kart se gibljejo od 150€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 595 € vključuje pripravo, organizacijo potovanja in slovensko vodenje, namestitve v bungalovih z zasebnimi sanitarijami in najem avta z zavarovanji. Let, hrana in izleti niso vključeni. Popust za otroke  (z dvema odraslima) -50%, doplačilo za 1/1 sobo 150€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 900 km oz. do 4 ure dnevno. Spali bomo v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhamo sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Za vstop na Norveško velja pravilo PC - prebolevniki, cepljeni (tudi za otroke 12+). Jesenske temperature čez dan okrog 5 st. C., pripravljeni na spremenljivo vreme. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.