aurora-norveška-senja.jpg

NA NORVEŠKO

Z družino na brzino

 TRAJANJE: 5-7 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
NAČRT: od 69€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: OKT/NOV 2022 
JESENSKE POČITNICE
NORVEŠKA 2022
OPIS POTOVANJA
Sever Norveške je jeseni top destinacija za socialno distanciranje v čudoviti pokrajini. Malo turistov in ugodni leti z nizkocenovci. Dan je res krajši, ampak aurora sije ponoči :-)
 
Sever te vznemirljive dežele leži globoko znotraj polarnega kroga, kar pomeni, da tam že od septembra svoj čarobni ples pleše ena najbolj zaželjenih naravnih zanimivosti - aurora borealis. Skušali jo boste ugledati s terase namenskih namestitev, na robu spektakularnih fjordov in vozeč se po panoramskih cestah.

A to ni vse, v zalivu Skjervoy se vsako leto od srede oktobra naprej zadržujejo ogromne jate slanikov, ki za seboj pritegnejo ...
... kite ubijalce 😮

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
NORVEŠKA 2022
PODROBNOSTI

SKUPINA

Top program je osebno preverjen na spektakularnem potovanju lansko jesen. Namenjeno je tako družinam s šoloobveznimi otroki kot prekaljenim popotnikom, skratka vsem, ki imate radi posebno naravo. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 5 dni, med jesenskimi počitnicami. Priporočamo poceni lete prek Osla na severno Norveško. Cene letalskih kart se gibljejo od 150€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 69 € vključuje osnovni peronaliziran program s predlogi glede najema vozil, namestitev in dejavnosti do potankosti, s poudarkom na  opazovanju in fotografiranju aurore. Rezervacije, vodenje na daljavo in dodatne storitve možne po dogovoru. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 900 km oz. do 4 ure dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Za vstop na Norveško trenutno ni posebnih pogojev. Jesenske temperature čez dan okrog 5 st. C., pripravljeni na spremenljivo vreme. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.