top of page
potovanje-norveška-segla-senja.jpg
JESENSKE POČITNICE

NA S. NORVEŠKO

V divjino na brzino

TRAJANJE: 5-7 DNI
SEVERNI SIJ IN ORKE
CENA: 99€
ZA PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: OKTOBER-NOVEMBER
JESENSKE POČITNICE
SEVERNA NORVEŠKA
OPIS POTOVANJA
Sever Norveške je jeseni ena najboljših destinacij za doživeti severni sij, čudovito pokrajino in orke. Malo turistov in ugodni leti z nizkocenovci. Dan je res krajši, ampak aurora sije ponoči :-)
 
Sever te vznemirljive dežele leži globoko znotraj polarnega kroga, kar pomeni, da tam že od septembra svoj čarobni ples pleše ena najbolj zaželjenih naravnih zanimivosti - aurora borealis. Skušali jo boste ugledati s terase namenskih namestitev, na robu spektakularnih fjordov in vozeč se po panoramskih cestah.

A to ni vse, v zalivih severne Norveške se vsako leto od srede oktobra naprej zadržujejo ogromne jate slanikov, ki za seboj pritegnejo ...
... kite ubijalce 😮

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
SEVERNA NORVEŠKA
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je namenjeno tako družinam s šoloobveznimi otroki kot prekaljenim popotnikom. Road trip z vožnjami 2-4h, dva krajša pohoda, izlet s čolnom, veliko severnega sija. Za program pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 6 ali 7 dni, v celoti med jesenskimi počitnicami. Priporočamo nizkocenovne lete prek Osla na severno Norveško. Cena kombinacije letalskih kart se giblje od 250€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 99€ zajem personaliziran program s podrobnim načrtom poti, nasveti glede letalskih kart, najema vozila, namestitev in dnevnih aktivnosti. pomoč pri rezervacijah za doplačilo. Možnost vodenja na daljavo in dosegljivosti v realnem času prek Whatsappa.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 900 km oz. 2 - 4 ure dnevno. Spali boste v butičnih hotelih, apartmajih in ribiških hiškah s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

Nastanitve nudijo aurora razgled  

NASVETI

Za vstop na Norveško je dovolj osebna izkaznica. Jesenske temperature čez dan okrog 5 st. C., pripravljeni na opazovanje aurore v hladnejših nočeh. Za več informacij in program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page