top of page
05-seitan-limani-from-above.jpg

ZAHODNO KRETO

Načrtuj

TRAJANJE: 8 DNI
PRIMERNO ZA DRUŽINE
CENA: GRATIS
OSNOVNI NAČRT POTOVANJA
KDAJ: SEP-NOV
JESENSKE POČITNICE 
ZAHODNA KRETA
OPIS POTOVANJA
Kreta je top jesenska destinacija, ko je turistov malo, zato pa ugodni leti z nizkocenovci, predvsem pa toplo morje, veliko za početi in doživeti.
 
Zahodni del največjega in najbolj južnega grškega otoka je še vedno pristen, brez resortov, a z gorami, odmaknjenimi vasicami in soteskami, ki jih preletavajo ogroženi brkati seri in mogočni beloglavi jastrebi.

A to ni vse, Kreta se na zahodu bohoti tudi s tremi najlepšimi plažami daleč naokoli, ki jih boste jeseni imeli ...
... skoraj samo zase!

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
ZAHODNA KRETA
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je namenjeno vsem, ki imate radi lepe plaže in sprehode v posebni naravi. Zelo primerno tako za družine kot za pare. Za program, ki se v celoti izogiba bolj turističnim predelom otoka, klikni na gumb na vrhu strani ali piši na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja 8 dni,  lahko med  jesenskimi počitnicami. Priporočamo poceni lete iz Benetk, Bologne, Bergama ali Dunaja. Cene povratnih letalskih kart se gibljejo okrog 100 €, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Osnovni PDF program potovanja po dnevih je gratis. Za predloge glede najema avtomobila, 

namestitve v najbolj pristnih tavernah ali prilagoditev programa piši na 

uros@zdruzinovdivjino.com

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 600 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih blizu morja, s privatnimi sanitarijami. Prehranjevali se boste v slikovitih tavernah ali si kuhali sami.

NASVETI

Za vstop v Grčijo so odpravljene omejitve. Jeseni so temperature čez dan okrog 20 st. C., medtem ko ima morje čez 20 st. C vse do srede novembra. Potovanje lahko podaljšate z ogledom Aten.

bottom of page