05-seitan-limani-from-above.jpg

JESENSKE POČITNICE 2021

ZAHODNE KRETE

Divja plat

Želite nekam, kjer sonce in morje vladata tudi pozno jeseni? Ste pomislili na Kreto, ki je najlepša, ko večina turistov odide?

Do skritih kotičkov južne Krete se boste spuščali skozi mogočne soteske, oprezali za jastrebi in obiskali vasice, ki niso dostopne z avtom.

In če vam zaupamo, da boste trojček rajskih plaž na zahodu imeli skoraj čisto zase?

Raziščite, na katerem delu Krete najdete najlepšo divjino in zahtevajte program potovanja!

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: 8 DNI 
PRIMERNO ZA DRUŽINE
CENA: GRATIS
 
NAČRT POTOVANJA
KDAJ: 23. - 30.OKT. 2021 
JESENSKE POČITNICE 
KRETA 2021
OPIS POTOVANJA
Kreta je top jesenska destinacija, ko je turistov malo, zato pa ugodni leti z nizkocenovci, predvsem pa toplo morje, veliko za početi in doživeti.
 
Zahodni del največjega in najbolj južnega grškega otoka je še vedno pristen, brez resortov, a z gorami, odmaknjenimi vasicami in soteskami, ki jih preletavajo ogroženi brkati seri in mogočni beloglavi jastrebi.

A to ni vse, Kreta se na zahodu bohoti tudi s tremi najlepšimi plažami daleč naokoli, ki jih boste imeli ...
... skoraj samo zase!

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ZAHODNA KRETA 2021
PODROBNOSTI

POTOVANJE

Potovanje je namenjeno vsem, ki imate radi lepe plaže in sprehode v posebni naravi. Zelo primerno tako za družine kot za pare. Za program, ki se v celoti izogiba bolj turističnim predelom otoka, klikni na gumb na vrhu strani ali piši na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja 8 dni,  v celoti med  jesenskimi počitnicami. Priporočamo poceni let iz Bologne ali Bergama v Herklion. Cene povratnih letalskih kart se gibljejo pod 100 €, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 0€ vključuje program potovanja po dnevih . Za predloge glede najema avtomobila in 

namestitve v najbolj pristnih tavernah piši na 

uros@zdruzinovdivjino.com

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili cca 600 km oz. do 2 uri  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih blizu morja, s privatnimi sanitarijami. Prehranjevali se boste v slikovitih tavernah ali si kuhali sami.

NASVETI

Za vstop v Grčijo morate izpolnjevati PCT pogoj in izpolniti PLF obrazec. Jeseni so temperature čez dan okrog 20 st. C., medtem ko ima morje čez 20 st. C vse do srede novembra.