FEB-NOV

NA BORNEO

Z družino

Gremo snorklat z želvami pred rajsko plažo atola Maratua? Bi šli na vodeni potep po deževnem gozdu Bornea, iskati orangutane in leopardje mačke? Posneti selfie z manto na pristnem koralnem grebenu?

Morda vas mika fotolov na Bornejske male slone in kljunorožce? Ali raziskovanje s čolni po kanalih Kinabatangana in opazovanje  rilčarjev? Imate raje barvne korale pred samotnimi plažami? Samo naš Borneo je hkrati divjina in tropski raj.

 TRAJANJE: 12 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: 845 EUR
 
VKLJUČENI ŠTIRI NOTRANJI LETI
NE VKLJUČUJE MEDNARODNE LET. KARTE
KDAJ:FEB-NOV 
ZIMSKE, POLETNE ALI JESENSKE POČITNICE
BORNEO 2020
OPIS POTOVANJA
Naša družina se po petih letih vrača na Borneo. Z razlogom. V džungli prostoživeči orangutani in nosati rilčarji ali koralni grebeni z mantami in ogromnimi želvami, vse na in ob enem velikem otoku. Le da v dveh državah. Naša destinacija bodo zaščiteni deževni gozdovi in džungelske reke na malezijskem delu otoka ter koralni grebeni in rajske plaže atola ob indonezijskem delu.
 
Ker je naše potovanje med 8.-22.2. razprodano, vam bomo pripravili teren, da pridete za nami. Vse organizirano in rezervirano, lokalni vodiči v pripravljenosti.
 
Prevažali se boste s hitrimi čolni in počasnim terenci, nekaj bo kratkih letov. Spali boste v udobnih bungalovih, na plaži ali ob reki. Se kopali na samotnih plažah, raziskovali atol, snorklali, šli na vodene potepe in
 
... plavali z želvami, ki so tako navajene ljudi, da ...
"... si boste z njimi posneli kak selfie :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
BORNEO 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo na Borneo med 8.-22.2., a je potovanje razprodano. Lahko pa pripravimo teren, da pridete za nami, recimo 21.2. - 3.3.2020 (ali kak drug termin). Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam z otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 11 dni ali kak dan več, začne in konča se v Kuala Lumpurju, lahko dan ali dva prej ali potem. Priporočamo let LJ-KUL-LJ med 21.2. - 3.3.2020 ali drug termin po želji.

Cene letalskih kart pri Turkishu se gibljejo okrog 500 €, za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 845 € vključuje pripravo 

iorganizacijo potovanja, vodenje na daljavo, 4x notranji let, vse namestitve z zajtrkom in 2x rečni safari v džungli. Cena ne vključuje mednarodne letalske karte, ostale hrane,

ostalih izletov in dodatnih zavarovanj. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Vključeni štiri notranji leti z malezijskimi letalskimi družbami z dobro reputacijo. Nekaj premikov z avti, terenci in kombiji. Dvakrat z večjimi čolni in dvakrat z manjšimi. Spi se v  bungalovih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so v naravnih parkih ali na plaži.

NASVETI

Vize ne potrebujemo, prav tako ni priporočil glede obveznih cepljenj.

Potuje se po koncu deževne sezone, a pripravljeni na občasne osvežitve. Za več informacij si preberi blog, zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI

ŽIVALI BORNEA

Lista želja

Dimasti leopard
Nosorogi kljunorožec
Orangutan
Rilčar
Malajski medved
Počasni loris
Cibetovka
Slanovodni krokodil
Rogata krastača
Jamičarka
Bornejski slon
Langur
Manta
Leopardja mačka
Gibon
Morska želva
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija