FEB 2020

NA BORNEO

Z družino

Gremo snorklat z želvami pred svojo rajsko plažo Maratue? Bi šli na vodeni potep po deževnem gozdu Bornea, iskati orangutane in leopardje mačke? Posneti selfie z manto na pristnem koralnem grebenu?

Morda vas mika fotolov na Bornejske male slone in kljunorožce? Ali raziskovanje s čolni po kanalih Kinabatangana in opazovanje  rilčarjev? Imate raje barvne korale pred samotnimi plažami? Samo naš Borneo je hkrati divjina in tropski raj.

 TRAJANJE: 15 DNI 
ODPOTUJEMO UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.095 EUR
 
VKLJUČENI ŠTIRI NOTRANJI LETI
IN DVA SAFARIJA
NE VKLJUČUJE MEDNARODNE LET. KARTE
KDAJ:08-22 FEB 2020 
ZIMSKE POČITNICE
BORNEO 2020
OPIS POTOVANJA
Borneo je prva oddaljena destinacija, na katero se bo naša družina vrnila. Z razlogom. V džungli prostoživeči orangutani in nosati rilčarji ali koralni grebeni z mantami in ogromnimi želvami, vse na in ob enem otoku. Le da v dveh državah. Naša destinacija bodo zaščiteni deževni gozdovi in džungelske reke na malezijskem delu otoka ter koralni grebeni in rajske plaže atola ob indonezijskem delu.
 
Poleg endemičnih primatov bomo iskali male slone in velike plazilce, raznobarvne ptice in posebne zverinice. Podajali si bomo nepekoče meduze ter poskusili srečo pri iskanju kitovcev.
 
Prevažali se bomo s hitrimi čolni in počasnim terenci, nekaj bo kratkih letov. Spali bomo v udobnih bungalovih, na plaži ali ob reki. Kopali se bomo na samotnih plažah, raziskovali atol, šli na vodene nočne potepe in
 
... plavali z želvami, ki so tako navajene ljudi, da ...
"... si bomo z njimi posneli kak selfie :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
BORNEO 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo na Borneo ne glede na prijave, odhod torej zagotovljeeen :-)

Da se ne bomo preveč gnetli, vabimo v dobro družbo max še 10 popotnikov. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam z otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 15 dni, začne in konča se v soboto, lahko samostojno priletite tudi dan prej ali potem. Priporočamo let iz LJU, ZAG ali VCE v Kuala Lumpur 08.02. - 21.02.2020. 

Cene letalskih kart se gibljejo med 400 - 500 €, za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.095 € vključuje pripravo 

iorganizacijo potovanja, slove-nsko spremstvo, 4x notranji let,

vse namestitve z zajtrkom in 2x safari v džungli. Cena ne vključuje mednarodne letalske karte, ostale hrane,

ostalih izletov in dodatnih zavarovanj. 

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Vključenih pet notranjih letov z malezijskimi letalskimi družbami z dobro reputacijo. Nekaj premikov z avti, terenci in kombiji. Dvakrat z večjimi čolni in dvakrat z manjšimi. Spali bomo v  bungalovih, s privatnimi sanitarijami, enkrat kampiranje ob reki. Namestitve so v naravnih parkih ali na plaži.

NASVETI

Vize ne potrebujemo, prav tako ni priporočil glede obveznih cepljenj.

Potujemo v sušni sezoni, pripravljeni na občasne osvežitve. Za več informacij si preberi blog, zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png

Naroči se na e-novice iz divjine

  • Instagram Social Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

© 2018 by Z družino v divjino

POVPRAŠAJ