POLETNE POČITNICE 2020

NA ISLANDIJO

Z družino

Ste mislili, da letos ne bo nič z vzemirljivimi počitnicami?

Kaj pa Islandija, brez okužb in z brezplačnimi testiranji?

Najbolj divja evropska dežela, ki jo zaznamuje moč narave: vulkani in slapovi, ledeniki in fjordi, gejzirji in polnočno sonce.

In če vam zaupamo, da boste videli kite, tjulnje in njorke? Ali pa, da se boste po sprehodu nad klifi in skozi kanjone okopali v topli reki in naravnih vrelcih?

Raziščite, zakaj se že dolgo ni tako splačalo na Islandijo in zahtevajte brezplačen načrt potovanja!

 TRAJANJE: 8 DNI 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
CENA: GRATIS*
 
*BREZPLAČEN NAČRT POTOVANJA
KDAJ: JUL - AVG 2020 
POLETNE POČITNICE 
ISLANDIJA 2020
OPIS POTOVANJA
Islandija je prva dežela, ki je pojasnila, kako bo sprejela mednarodne popotnike - z brezplačnim Covid-19 testiranjem na letališču. Ker se je medtem gorivo pocenilo za 20%, islandska krona devalvirala za 15%, Lufthansa pa ponuja ugodne lete iz Ljubljane, si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo končno spet privoščite na polno.
 
Po sprehodu mimo brbotajočih vrelcev se boste kopali v topli reki, ko osvojite vrh vulkanskega kraterja, pa skočite v enega od urejenih toplih izvirov. Do ledenika se boste kar zapeljali z najetim terencem, ki vas popelje tudi do najbolj zanimivih slapov, gejzirjev in do roba strmih klifov, kjer gnezdijo njorke. Na črnih plažah, obdanih z bazaltnimi stolpiči boste iskali tjuljnje, se popeljali z barko gledat kite in fotografirali pokrajino, ki
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
ISLANDIJA 2020
PODROBNOSTI

SKUPINA

Družina Stanić odpotujemo med 9. - 16.7. (razprodano :-(

Zato pa vam ponujamo brezplačen načrt potovanja. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo. Za brezplačen načrt pošlji mail na

uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 8 dni, sredi poletnih počitnic. Priporočamo let z Lufthanso iz Ljubljane oz. z Lufthanso ali Wizzair z Dunaja.

Cene letalskih kart se gibljejo od 160 € naprej, za pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Načrt potovanja vam pripravimo brezplačno. Ob potovanju družine 4-ih, najemu vozila 4x4 in namestitvah v zasebnih sobah s sanitarijami vas bo potovanje stalo med 500-700€ na osebo. Cena ne vključuje letalske karte, hrane, izletov in vstopnin.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim 4x4 avtomobilom in skupaj prevozili okrog 1.800 km oz. 3-4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Islandci so napovedali brezplačna Covid testiranja na letališču. Potuje se v prijetni sezoni, s temperaturami čez dan 15-20 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij ali brezplačen program piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png

Naroči se na e-novice iz divjine

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • Twitter

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija