reykjadalur-thermal-river_2.jpg

JESENSKE POČITNICE 2020

NA ISLANDIJO

Po severni sij

Ste mislili, da letos ne bo nič z vzemirljivimi počitnicami? Kaj pa Islandija, varna in letos tudi neverjetno poceni?

Najbolj divja evropska dežela, ki jo zaznamuje moč narave: vulkani in slapovi, ledeniki in fjordi ter topli vrelci in gejzirji.

In če vam zaupamo, da je tu jeseni ena največjih možnosti, da boste videli severni sij? 

Raziščite, zakaj se že dolgo ni tako splačalo na Islandijo in zahtevajte program potovanja!

*na Islandiji je zaenkrat obvezna 5-dnevna karantena ob prihodu 

 TRAJANJE: 6 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
CENA: OD 100€
 
ZA PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: 24.-29. OKT '20 
JESENSKE POČITNICE 
ISLANDIJA 2020
OPIS POTOVANJA
Islandija se nam je med poletnimi počitnicami izkazala kot top destinacija za negotove korona-čase. Epidemiološko varna, za 15% - 30% nižje cene zaradi devalvacije islandske krone in odsotnosti ameriških turistov, ugodni, direktni leti z Dunaja z nizkocenovcem in poceni testiranje na letališču*: končno smo si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo spet privoščili na polno in ostali tako navdušeni, da jo z vsem srcem priporočamo za letošnjo jesen, če bo odpravljena 5-dnevna karantena, ki trenutno velja ob prihodu na Islandijo.
Predvsem bi šli opazovati severni sij in raziskovati ledene jame, ki jih poleti ni, priporočamo pa tudi sprehode na rob vulkanskih kraterjev, skok v urejene tople izvire in fotografirati
pokrajino, ki 
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
ISLANDIJA 2020
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljen imamo 6-dnevni program za potovanje med 24. - 29.10. (v primeru odprave karantene), ki ga personaliziramo. Možno je vodenje na daljavo. Namenjeno vsem, ki imate radi posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 6 dni, sredi jesenskih počitnic. Priporočamo poceni let z Wizzair z Dunaja.

Cene letalskih kart se gibljejo od 80 € naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 100 € vključuje pripravo 

osnovnega, personaliziranega programa z načrtom potovanja,

namestitvami v zasebnih sobah in najemom avtomobila.  Doplačilo za zahtevnejši program, vodenje na daljavo in razpoložljivost med potovanjem.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili okrog 1.600 km oz. do 4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Islandci so  19.8. uvedli 5-dnevno karanteno po prihodu, potovanje priporočamo, če bo ukrep odpravljen. Jesenske temperature čez dan okrog 5 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija