dekle z volneno kapo v termalni reki reykjadalur na islandiji

POLETNE POČITNICE 2021

NA ISLANDIJO

Z družino na

Imamo letos počitnice, ki so hkrati vznemirljive in varne? Kaj pa Islandija, taka z manj turisti, delujočim vulkanom in dostopnejšimi cenami?

Najbolj divja evropska dežela, ki jo zaznamuje moč narave: vulkani in slapovi, ledeniki in fjordi ter topli vrelci in gejzirji.

In če vam zaupamo, da je tu poleti veliko možnosti za bližnja srečanja z mogočnimi kiti, simpatičnimi tjulni in klovnovskimi njorkami?

Raziščite, zakaj je to poletje zadnji čas za obisk Islandije najboljša opcija in zahtevajte program!

*na Islandiji je s 1.7.2021 odpravljena karantena za cepljene in prebolevnike

SCROLL DOWN
 TRAJANJE: OD 7 DNI 
VODENJE NA DALJAVO
NAČRT: OD 19€
 
ZA PROGRAM POTOVANJA
KDAJ: JUN-AVG '21 
POLETNE POČITNICE 
ISLANDIJA 2021
OPIS POTOVANJA
Islandija se nam je med lanskimi poletnimi počitnicami izkazala kot top destinacija za negotove korona-čase. Epidemiološko varna, za 15% - 30% nižje cene zaradi devalvacije islandske krone in odsotnosti ameriških turistov, ugodni, direktni leti z Dunaja z nizkocenovcem in smiselni protokoli za vstop v državo: končno smo si lahko to najbolj vznemirljivo evropsko destinacijo spet privoščili na polno in ostali tako navdušeni, da jo z vsem srcem priporočamo tudi za letošnjo poletje. Sploh, če pomislimo na delujoči vulkan!

Vedno znova nas osupnejo tudi kopanje v urejenih toplih izvirih, mogočni slapovi, nevsakdanji živalski svet in fotografije pokrajine, ki 
... zgleda kot na Marsu :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

SCROLL DOWN
 
ISLANDIJA 2021
PODROBNOSTI

PROGRAM

Pripravljene imamo od 7 do 14-dnevne programe za potovanja, ki jih z veseljem personaliziramo. Možno je tudi vodenje na daljavo. Namenjeno vsem, ki imate radi res posebno naravo. Za podrobnosti pošlji mail

na uros@zdruzinovdivjino.com

DATUM IN LET

Potovanje traja od 7 dni, sredi poletnih počitnic. Priporočamo ugoden let z Wizzair iz Milana.

Cene povratnih kart se gibljejo od 150€ naprej, za pravi tajming in pomoč pri nakupu vozovnic piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 19€ vključuje 

osnovni program potovanja, medtem ko je cena personaliziranega načrta, z zahtevnejšim programom ali vodenjem na daljavo in razpoložljivostjo med samim potovanjem, po dogovoru.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se boste z najetim  avtomobilom in skupaj prevozili od 1.000 do 2.000 km oz. do 4 ure  dnevno. Spali boste v penzionih, apartmajih ali bungalovih s privatnimi sanitarijami in kuhinjo, kjer si zvečer skuhate sami. Čez dan so predvideni hladni obroki.

NASVETI

Karantena ob vstopv Islandijo je s 1.7. odpravljena  za cepljene in prebolevnike. Poletne temperature čez dan okrog 15 st. C., pripravljeni na spremembe v vremenu. Za več informacij piši na uros@zdruzinovdivjino.com.