V KOSTARIKO

Z družino

Vabimo vas v visečo v mrežo ob Karibsko morje. Na vodeni potep po deževnem gozdu Corcovada. Iskati tapirje, mravljinčarje in rdečeoke žabice. Po vaših željah vam pripravimo načrt potovanja po Kostariki, kjer boste plezali na vulkane in se spuščali po slapovih.

Pripravite se na dva oceana in pet nacionalnih parkov. Na fotolov vsaj tridesetih, v  džungli

prostoživečih živali, na morske krave, na vreščanje tukanov in svetlordečih ar.

 TRAJANJE
14 DNI 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
 
VODENJE NA DALJAVO
 
CENA 
OD 695 EUR
 
VKLJUČUJE NOTRANJE PREVOZE
 
NE  VKLJUČUJE LETALSKE KARTE 
 
KDAJ
NOV-JUN
 
KADARKOLI RAZEN JUL-OKT
 
TOP SEZONA ZIMSKE POČITNICE
 
KOSTARIKA 2019
OPIS POTOVANJA
Februarja 2019 smo bili  v Kostariki in se vrnili s tako močnimi vtisi, da smo Kostariko trdno zasidrali med destinacije "Z družino v divjino". Zaradi svetlordečih ar na tropskih plažah, zaradi mravljinčarjev v džungli, zaradi slapov, po katerih se lahko spuščaš in zaradi vulkanov, na katere lahko plezaš. Ter zaradi izjemne naravovarstvene ozaveščenosti Kostaričanov.
 
V Kostariko vas vabimo opazovat prostoživeče živali, raziskovat plaže obdane s tropskim rastlinjem, se drčat po slapu. Vaša destinacija bodo vsaj štirje narodni parki, Corcovado (za National Geographic biotsko najbolj pester kraj na svetu), Tortuguero, Cahuita in Los Quetzales ter morda na začetku še vulkan Poas in na koncu Manuel Antonio.
 
Prevažali se boste v najetih avtih, spali v udobnih guesthousih, včasih z bazenom, a brez izjeme opremljenimi z visečimi mrežami. Nad enim od bungalovov pa ponavadi na drevesu visi lenivka z mladičem, ki je ...
"... tako počasna, da nas tam kar počaka?"

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
KOSTARIKA 2019
PODROBNOSTI

SKUPINA

Stanićevi trenutno še ne vemo, kdaj točno se bomo vrnili v Kostariko. A vam ni treba oklevati. Pripravimo vam itinerarij, vse organiziramo, celo odvodimo na daljavo. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi prostoživeče živali in toplo morje, tako družinam s šolskimi otroki kot prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Priporočamo zimske in spomladanske termine, med julijem in oktobrom je več dežja. Ponavadi so najboljše letalske karte Benetke - San Jose z Iberio, katerih cene se gibljejo med 450 - 650 €. Za pomoč pri nakupu piši uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 695 € vključuje pripravo in 

organizacijo potovanja, vodenje na daljavo, najem avta in 

namestitve. Cena ne vključuje letalske karte,hrane, goriva,

opcijskih vstopnin, lokalnih vodičev in dodatnih zavarovanj. Opcijski stroški za vstopnine in vodenja do 130 €.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Od 2. do 7. ter od 11. do 14. dne boste najeli avto (v Corcovadu avta ne potrebujete). Cena vključuje najem z obveznimi zavarovanji. Približni stroški goriva 100 € (niso vključeni).

Spali boste v guesthousih in bungalowih, s privatnimi sanitarijami. Namestitve so ob naravnih parkih in blizu morja.

NASVETI

Viza ni potrebna, priporočil glede cepljenj ni. Dežela je varna, a z vrednimi stvarmi ravnamo skrbno. Potuje se v sušni sezoni, pripravljeni na občasne osvežitve, predvsem na karibski obali.

Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija