lenivec-cahuita-np-kostarika.jpg
ZIMSKE POČITNICE
 

V KOSTARIKO

Z družino

Kostarika je izjemna kombinacija džungle, tropskih plaž, vulkanov, slapov in adrenalinskih doživetij. Impresionirala vas bo raznovrstnost živali v divjini, medtem ko se bomo potepali po deževnem gozdu in oprezali za tapirji, mravljinčarji in lenivci. Svetlordeče are, opice in tukani nas med visenjem v mreži ali igro na plaži nemara poiščejo kar sami.

Pripravite se na dva oceana in pet nacionalnih parkov. Na fotolov vsaj tridesetih prostoživečih živali. Na hojo čez viseče mostove, drsenje po jekleni vrvi in spuste po slapu naravnega tobogana.

POTOVANJE FEB-2021
 
 TRAJANJE
14 DNI 
ODPOTUJEMO: UROŠ, MOJCA, JAKOB, FILIP
 
CENA 
985 EUR
 

OTROCI -50%

KDAJ
13.-27.02.2021
 
ZIMSKE POČITNICE
 

NE VKLJUČUJE LETALSKE KARTE

KOSTARIKA 2021
OPIS POTOVANJA
Februarja 2019 smo bili  v Kostariki in se vrnili s tako močnimi vtisi, da smo Kostariko trdno zasidrali med destinacije "Z družino v divjino". Zaradi svetlordečih ar na tropskih plažah, zaradi mravljinčarjev v džungli, zaradi slapov, po katerih se lahko spuščaš in zaradi vulkanov, na katere lahko plezaš. Ter zaradi izjemne naravovarstvene ozaveščenosti Kostaričanov.
 
V Kostariko vas vabimo opazovat prostoživeče živali, raziskovat plaže obdane s tropskim rastlinjem, na viseče mostove v džungli. Naša destinacija bo vsaj pet naravnih parkov, Corcovado (za NatGeo biotsko najbolj pester kraj na svetu), Los Quetzales, Arenal, Rincon de la Vieja in Cano Negro, morda pa v program, ker so ravno na ali blizu poti, umestimo še  Manuel Antonio in Monteverde.
 
Prevažali se bomo v najetih avtih, spali v udobnih guesthousih, včasih z bazenom, a brez izjeme opremljenimi z visečimi mrežami. Nad enim od bungalovov pa ponavadi na drevesu visi lenivka z mladičem, ki je ...
"... tako počasna, da nas tam kar počaka?"

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
KOSTARIKA 2021
PODROBNOSTI

SKUPINA

Stanićevi se v Kostariko vrnemo februarja*, letalske karte (fleksi

bilne :-) že imamo. Potovanje je

namenjeno vsem, ki imajo radi živali v divjini in toplo morje, dru

 žinam s šolskimi otroki in popo-

tnikom. *Potovanje bo izvedeno, če ne bo zapore drž. mej v Slove

niji ali obv. karantene v Kostariki.

DATUM IN LET

Priporočamo letalske karte Benetke - San Jose z AF/ KLM, ki so fleksibilne (brezplačna  menja

va leta). Sicer pa z Iberio ali  Lufthanso. Trenutne cene se gibljejo okrog 450€, dobra cena je vse do 600 €. Za pomoč pri  naku-pu pokliči 051 687 373 ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 985€ vključuje pripravo

programa, organizacijo potovanja in slovensko vodenje,  namestitve (13x) in najem vozil (13 dni). Letal 

ska vozovnica, hrana, gorivo in opcjski izleti ali vstopnine niso vključeni. Popust za otroke 50% (ob dveh odraslih). Doplačilo za enoposteljno sobo - 300€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Prevažali se bomo v najetih av- 

tomobilih. Cena vključuje najem z vsemi obveznimi zavarovanji. Približni stroški goriva na avto so

100€. Spali bomo v guesthousih in bungalovih, s privatnimi  sani-tarijami. Namestitve so ali ob  naravnih parkih ali blizu morja.

NASVETI

Viza ni potrebna, priporočil glede cepljenj ni. Covid-19 test ni zahtevan, potrebno pa je dodatno zdravstveno zavarovanje. Dežela je varna. Potuje se v sušni sezoni. Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

TVOJI NASLEDNJI KORAKI
ZDVD-LOGO-levcek_bel.png
  • Facebook
  • Instagram Social Icon

Naroči se na e-novice iz divjine

© 2020 by Z družino v divjino

Ljubljana |  Sežana | Slovenija