top of page
potovanje-indonezija-padar.jpg

V INDONEZIJO

Z družino

Sumba, Komodo  & Bali

Sumba, eden zadnjih neodkritih biserov in najjužnejši indonezijski otok daleč od turizma skriva osupljive obale z dramatičnimi pečinami, valovite savanske hribčke s slapovi med riževimi polji ter s slamo krite vasice s starodavnimi  animističnimi običaji.

In če vam zaupamo, da nas le kratek let loči od zmajskih varanov na Komodu in fotogeničnih templjev na Baliju?

TRAJANJE: 16 DNI
ODPOTUJEMO : UROŠ, MOJCA IN FILIP
CENA: 1.145 EUR
OTROCI: -25%*
NE VKLJUČUJE LETALSKIH KART
KDAJ: 25.6. - 10.7.2023
POLETNE POČITNICE
INDONEZIJA 2023
OPIS POTOVANJA
Naša morska dogodivščina na treh indonezijskih otokih se bo pričela na Baliju, ki ima edini mednarodno letališče in mednarodni vajb. A mi se bomo tam skušali naužiti predvsem slikovitih templjev med riževimi polji in sončnih zahodov na dramatičnih pečinah, obogatenimi z lokalnimi plesi in cvetovi hibiskusa.

Osrednji cilj potovanja bo Sumba, pristni otok, ki se začuda šele sramežljivo odpira turizmu, čeprav ponuja dih jemajoče plaže, turkizne morske lagune in skrite slapove za divje kopanje, riževa polja in valovite hribčke za fotografiranje ter starodavno kulturo, ki se odraža v tipičnih slamnatih hiškah z visokimi strehami, monolitskimi grobovi in barvnimi tkaninami.

 
Potovanje bomo zaključili s križarjenjem med otočki ob obalah Floresa, se povzpeli na ikonične razgledne točke, poležavali na plažah z roza peskom, iskali mante med živopisanimi koralnimi grebeni in obiskali Komodo z orjaškimi varani ...
... ki zgledajo kot kakšni zmaji :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

PODROBNOSTI
INDONEZIJA
PODROBNOSTI

SKUPINA

Šest odraslih in šest otrok nas ima karte iz LJ 25.6. - 9.7. Da se ne bomo preveč gnetli, vabimo v dobro družbo še eno družino, par ali dva posameznika. Potovanje je namenjeno vsem, ki imajo radi naravo, kulturne znamenitosti in morje, tako družinam z otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj 16 dni, ob začetku poletnih počitnic. Priporočamo let v Denpasar ali Jakarto. Cena medn. letalske karte se giblje okrog 700€, trije kratki notranji leti pa skupaj do 300€. Za pomoč pri nakupu vozovnic piši  na uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Cena 1.145€ (otroci v spremstvu dveh odraslih 860€) vključuje organizacijo potovanja, slovensko in lokalno vodenje, kopenske transferje, namestitve z zajtrkom in štiri all-inclusive dni na privatni ladjici. Ne vključuje letalskih kart, ostale hrane, ostalih izletov in vstopnin ter dodatnih zavarovanj. Doplačilo 1/1: 295€.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Glavnino prevozov opravimo z mini busom in tremi notranjimi leti. Spali bomo v udobnih guesthousih in  bungalovih s privatnimi sanitarijami, tri noči tudi na manjši, privatni ladjici.  Namestitve ob nacionalnih parkih, na plaži in sredi morja :-)

NASVETI

Indonezijsko vizo (35$) pridobimo ob prihodu. Za odrasle  zaenkrat še obvezno cepljenje proti Covid 19.  Potujemo v sušni in topli sezoni, z malo ali nič dežja.Za več informacij zahtevaj podroben program po dnevih ali piši na uros@zdruzinovdivjino.com.

bottom of page