Lev-Tanzanija-2019.jpg

V TANZANIJO

Z družino

OD 10 DNI 
Z UGODNIM SAFARIJEM 
NAČRT: OD 49€
 
PERSONALIZIRAN PROGRAM
KDAJ: JUN-MAR 
KADARKOLI RAZEN APR-MAJ
gepard v savani serengetija  tanzaniji
afriški slon z razprtimi uhlji
afriški leopard leži na veji v serengetiju
črni nosorog se pase v parku ngorongoro
dve zebri na travi v parku serengeti
črnobela gvereza na veji v parku serengeti
TANZANIJA 2022-23
OPIS POTOVANJA
Tanzanija je sanjska destinacija za ljubitelje prostoživečih živali savane v kombinaciji s turkizno idilo Zanzibara, vse skupaj v varni in s kulturo prežeti afriški lepotici. Vaše potovanje se začne s polnjenjem baterij sredi Indijskega oceana, nadaljuje v naravnem parku, ki je pojem safarija, doseže vrhunec s spustom v dih jemajoči krater z največjo koncentracijo zveri na svetu ter se zaključi s kakim koktejlom na zaslepljujočih plažah Zanzibarja.
 
Medtem ko tudi na Zanzibarju lahko najdemo endemične rdeče gvereze (kolobus opice), sejšelske želve velikanke ali delfine, pa boste vrhunec opazovanj živali doživeli v Serengetiju in Ngorongoru. V fotoobjektiv boste iskali leve, leoparde in geparde, slone in žirafe, noje, orle tajnike in orjaške droplje, hijene in šakale, pavijane in črnobele gvereze, topije, kuduje in dikdike ter krokodile in povodne konje.
 
Lokalni angleškogovoreči šofer-vodič vas prevažal v praktičnih terencih z dvižno streho, nekaj bo kratkih letov. Spali boste v udobnih guesthousih blizu najlepših plaž ali v počitniških hišah sredi savane. Se kopali v Indijskem oceanu, takoj ko pridete in tik preden odidete ter ...
 
... prinesli domov spominsko kartico polno  levov, slonov in žiraf ...
"... če naštejemo samo nekatere :-)

PODROBNOSTI POTOVANJA

 
TANZANIJA 2022-23
PODROBNOSTI

SKUPINA

Potovanje je namenjeno vsaj malo izkušenim popotnikom, saj bo vodeno na daljavo. Minimalna skupina sta dva, idealna pa štiri potniki (safari džip). Idealno za vse, ki imajo radi prostoživeče živali in rajsko morje, tako družinam s šolskimi otroki kot tudi prekaljenim popotnikom.

DATUM IN LET

Potovanje traja skupaj vsaj  10 dni. Priporočamo let prek Dubaja, Istanbula ali Katarja v Dar es Salaam ali na Zanzibar.

Cene letalskih kart se v akciji dobijo pod 500 €/osebo. Za pomoč pri nakupu piši uros@zdruzinovdivjino.com

CENA

Načrt potovanja od 49€ naprej. Za 950€ na osebo ponavadi lahko dobite organizacijo potovanja, 3x notranji let, vse namestitve (otok, park in vmes), 3 dni all-inclusive safarija (z lokalnim vodnikom, vsemi taksami in vsemi obroki). Cena ne vključuje med.letalske karte, ostale hrane in morebitnih ostalih izletov.

PREVOZI IN

NAMESTITVE

Vključeni vsaj trije kratki notranji leti, vsi prevozi s safari terenci do in po naravnih parkih, drugi lokalni transferji s kombiji. Na Zanzibarju boste nastanjeni v  udobnih guesthousih, na safarijih pa v počitniških hišicah, vse s privatnimi sanitarijami.

NASVETI

Vizo se pridobi na letališču (50 USD), za necepljene potreben še PCR test, priporočeno jemanje anti- malarikov.  Potuje se v sušni sezoni, povprečna temp. zraka in morja 28 st. C. Za več informacij piši uros@zdruzinovdivjino.com.

ŽIVALI

ŽIVALI TANZANIJE

Lista želja

Lev-Serengeti.jpg
Lev
šakal v tanzaniji
Šakal
žirafa v nacionalnem parku serenget
Žirafa
Black_and_white_colobus_monkey.jpg
Gvereza
africa-leopard.jpg
Leopard
črni nosorog v kraterju ngorongoro
Črni nosorog
buffalo-serengeti.jpg
Bivol
baboon-serengeti.jpg
Pavijan
africa-cheetah.jpg
Gepard
elephant-serengeti.jpg
Afriški slon
54-f-0180128_100629.jpg
Zebra
noj teče v savani
Noj
hyena-serengeti.jpg
Hijena
povodni konj na travi
Povodni konj
divja svinja v travi
Bradavičarka
ptica tajnik na tleh
Tajnik